Εβδομάδα μεταγραφών και... προτεραιοτήτων

14:34 | 04/08/2019

Ο ΟΦΗ αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να ολοκληρώσει τις βασικές μεταγραφικές του υποθέσεις.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Κυριακή (04/08) δεν πρόκειται να επιφυλάξει εξελίξεις. Από τη Δευτέρα (05/08), όμως, το σκηνικό θ’ ανατραπεί και ο Όμιλος θα μπει και πάλι σε… μεταγραφική τροχιά.

Όπως φημολογείται, μάλιστα, θα κλείσει τις προτεραιότητες του, ώστε οι επόμενες κινήσεις να πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ηρεμία. Και τώρα φυσικά δεν επικρατεί κάτι διαφορετικό, αλλά είναι αλήθεια ότι οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να τελειώνουν μέσα στην εβδομάδα με 2-3 περιπτώσεις.

Αρχικά θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του Ιρανού Σαλίμι, αφού μένουν πλέον μονάχα τα τυπικά. Οι δυο πλευρές τα έχουν ουσιαστικά βρει και το θέμα μοιάζει να έχει κυλήσει θετικά για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Το «βάρος», από’ κει και πέρα, έχει πέσει στον τερματοφύλακα. Τίποτα δεν είναι οριστικό, ωστόσο η αναζήτηση έχει προχωρήσει και στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να συμφωνήσουν άμεσα με τον «εκλεκτό».

Έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις πορτιέρε, που αρέσουν και είναι πιθανό σύντομα ν’ ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Από’ και πέρα, προτεραιότητα φυσικά αποτελεί η απόκτηση δεύτερου στόπερ, αλλά και ο Γιακουμάκης. Και’ δω οι υποθέσεις δουλεύονται καθημερινά από τη διοίκηση, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα.

Για τον κεντρικό αμυντικό, η λύση που θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη, προέρχεται και πάλι από την ξένη αγορά, γίνονται επαφές, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ακόμη.

Όσον αφορά, βέβαια, στον ηρακλειώτη φορ, λογικά το… σίριαλ θα τραβήξει κι άλλο, αφού δεν έχει προς το παρόν επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε φόρα: Σαλίμι, τέρμα και Γιακουμάκης

Έκλεισε η συμφωνία για Σαλίμι

Σε επαφές με σύλλογο της Σουηδίας για τον Πέρσον

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.