Πήρε φόρα: Σαλίμι, τέρμα και Γιακουμάκης

12:36 | 03/08/2019

​Ο ΟΦΗ βρήκε τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους και το Capitano.gr εξετάζει τα δεδομένα.

Όπως είχαμε γράψει προ ημερών, ο ΟΦΗ έχει εντοπίσει πλέον τους μεταγραφικούς του στόχους και αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση των συζητήσεων για να ολοκληρωθούν κι αυτές οι κινήσεις και να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Ομιλος ανακοίνωσε την Παρασκευή τον Φιγκεϊρέντο, βρίσκεται αγκαλιά με τον Ιμάν Σαλίμι, στο προσκήνιο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Γιακουμάκη, έχει εντοπιστεί και ο γκολκίπερ και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις με το όνομα του πιτσιρικά Αποστολόπουλου να είναι πάντα στο προσκήνιο.

Ας δούμε τις κάθε περιπτώσεις ξεχωριστά:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Το δεδομένο είναι ότι ο ΟΦΗ έχει εντοπίσει γκολκίπερ από την Ιβηρική χερσόνησο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα προτάθηκε στην κρητική ομάδα ο Ρούμπεν Μίνιο Περάλτα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και φάνταζε ως ιδανική περίπτωση. 

Η πρόσφατη ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε ότι η ομάδα έχει καταλήξει στους παίκτες με τους οποίους επιθυμεί να συνεργαστεί. Πρόσθεσε, επίσης, ότι άπαντες έχουν συμβόλαιο και κανείς εξ’ αυτών δεν είναι ελεύθερος. Ο Ισπανός, ωστόσο, δεν έχει ομάδα και κυκλοφορεί στην αγορά… χωρίς δεσμεύσεις. Τα τινά, επομένως, είναι δύο… Ή ο 30χρονος γκολκίπερ έχει ήδη απορριφθεί ή ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με τερματοφύλακα.

ΣΑΛΙΜΙ

Για τον 23χρονο Ιρανό αμυντικό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο νεαρός στόπερ μπορεί πλέον να θεωρείται κατά 99% παίκτης του ΟΦΗ και μόνο αν έρθουν τα πάνω-κάτω μπορεί να χαλάσει αυτή η μεταγραφή. Οι επαφές των δύο ομάδων ήταν πολύωρες με τον Όμιλο, πάντως, να φτάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ τον είχε εντοπίσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήταν ελεύθερος και χρειάστηκαν περισσότερα... επεισόδια στο σίριαλ για να ολοκληρωθεί η περίπτωσή του.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

Η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι θα τραβήξει χρονιά. Οπως έχει γράψει το Capitano.gr, ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την ΑΕΚ. Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο οι επικεφαλής στον Όμιλο τον θέλουν και γι' αυτό θα το παλέψουν ελπίζοντας ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τους «κιτρινόμαυρους».

Στον ΟΦΗ έχουν ξεχωρίσει τον εξαιρετικό χαρακτήρα του «Γιακούμ» και φυσικά το ταλέντο του και πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει να δείξει όσα δεν μπόρεσε να δείξει πέρυσι, όντας ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο με τον Δημήτρη Μάνο. Η ΑΕΚ, από την άλλη, δεν θέλει να τον αφήσει χωρίς το καλύτερο για εκείνη deal. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ο Κρητικός φορ περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις και μένει να δούμε πότε θα έχουμε κάποια διαφοροποίηση των δεδομένων.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το Capitano.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό του Πανσερραϊκού, το οποίο παραμένει. Μπορεί ο ερχομός του Δεληγιαννίδη να δημιούργησε προς στιγμήν ερωτηματικά για τον αν ο ηρακλειώτικος σύλλογος αποσυρθεί απ’ την υπόθεση, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως έχουμε γράψει, στον ΟΦΗ έχουν πολύ καλή άποψη για τον 16χρονο παίκτη του Πανσερραϊκού και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς εκτιμούν ότι αν το καταφέρουν, θα πρόκειται για σημαντική επιτυχία.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ο ΟΦΗ δεν θα σταματήσει εκεί ακόμα κι αν όλες οι παραπάνω περιπτώσεις ολοκληρωθούν με επιτυχία. Εννοείται ότι υπάρχουν σκέψεις και για δεύτερο αμυντικό, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα γίνει και κάποια άλλη απόκτηση σε άλλη θέση.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι μεταγραφές, αφού υπάρχει και το θέμα των αποχωρήσεων. Οπως έχουμε αποκαλύψει, εδώ και μερικές ημέρες 4-5 ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση να ψάξουν για να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν πρόκειται για τους πέντε μικρούς (Σηφάκη, Περδίκη, Σουρνάκη, Νοικοκυράκη, Καλαϊτζάκη), που ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία.

Ο πρώτος, που είχε ενημερωθεί εξ’ αρχής ότι δεν υπολογίζεται, είναι ο Πέρσον, Μένει, έτσι, να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι επόμενοι και αν φυσικά η λίστα περιλαμβάνει εκπλήξεις με κάποιο «ηχηρό» όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φιγκεϊρέντο: «Μακάρι να πετύχω πολλά γκολ»

Ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα

Ο Μίνιο και οι άλλοι

Έκλεισε η συμφωνία για Σαλίμι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.