«Εδώ… Παγκρήτιο»

16:58 | 17/11/2018

Ο Εργοτέλης ήταν απολαυστικός, επιβλήθηκε 3-0 των Τρικάλων στο Παγκρήτιο Στάδιο και έκανε το 4Χ4 στη Football League.

Το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου, απέδωσε για άλλη μια φορά ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και περιόρισε τον αντίπαλο σε ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση. Ο Καλογεράκης υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Κοζορώνης, Οικονόμου, Μπάτζιος και Γιακούμπου. Στη μεσαία γραμμή χρησιμοποιήθηκαν οι Μπρους, Μπουτσάκης και Τσέλιος. Στις πλευρές της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Ιατρούδης και Έφορντ και στην κορυφή ο Σταθόπουλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» φανέρωσαν από νωρίς τις προθέσεις του και από το ξεκίνημα ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με το γνωστό passing game δημιούργησαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Στο 6’, όμως, ο Έφορντ και στο 11’ ο Ιατρούδης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 37’, ωστόσο, η υπεροχή του Εργοτέλη «καρποφόρησε», καθώς ο Τσέλιος κέρδισε πέναλτι από τον Συριόπουλο και ο Κοζορώνης έκανε από την… άσπρη βούλα το 1-0.

Ακόμη καλύτερος

Στην επανάληψη οι ηττημένο απείλησαν στο 49’ με τον Σιμελίδη, αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Εργοτέλη, που ήταν «καταιγιστικός». Στο 53’,  έτσι, ο Μπουτσάκης σημείωσε το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα ο Έφορντ είχε μια σημαντική στιγμή, ενώ στο 57’ ο Μπουτσάκης είχε σουτ στο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς νικητών και στο 77’ ο Ιατρούδης βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας και με υπέροχο πλασέ πέτυχε το 3-0. Μέχρι τη λήξη της συνάντησης ο ηρακλειώτικος σύλλογος είχε άλλες δύο ευκαιρίες με τον Έφορντ (82’, 83’).

Εργοτέλης: (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78’ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (76’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58’ Μπουρσέλης).

Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54’ Κάπος), Γιουκαρής (54’ Σταματάκος), Σιμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60’ Νιάρος).

Θυμηθείτε το live του ματς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεγάλο "διπλό" του Ηροδότου

Τι έκαναν Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός

Η βαθμολογία της Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.