Σούπερ Ηρόδοτος, μεγάλο διπλό στη Δράμα!

17:00 | 17/11/2018

Ο Ηρόδοτος σόκαρε τη Δόξα και έφυγε με τη μεγάλη νίκη από τη Δράμα.

Ενας τρομερός Ηρόδοτος έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη Δράμα και επικρατώντας 3-2 της Δόξας πέτυχε την τρίτη του νίκη σε 4 παιχνίδια στη Football League, φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Το ματς δεν άρχισε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τον Ηρόδοτο, αφού στο 10ο λεπτό η Δόξα βρήκε το γκολ από τον Κουσκουνά. Η κρητική ομάδα ανέβασε σιγά-σιγά την απόδοσή της και πήρε μεγαλύτερο θάρρος, καταφέρνοντας να φτάσει στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη στο 23'.

Η ανατροπή για τον Ηρόδοτο ήρθε στο 32' με τον Σμυρλή, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού το συγκρότημα του Βεργέτη ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με το γκολ του Κρητικού. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ηρόδοτος πέτυχε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Γιαλούση (μετά από τραγικό λάθος του Πίτκα), σοκάροντας ξανά τους Δραμινούς.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, με τη Δόξα να πιέζει για την ισοφάριση. Οι αλλαγές του Βεργέτη έκαναν πιο επιθετικούς τους Δραμινούς, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά δημιούργησαν φάσεις για το 3-3, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν παλικαρίσια το υπέρ τους 3-2 και έφυγαν με το μεγάλο διπλό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 3-0

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60' Πέρεθ), Πατράλης (77' Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70' Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57' Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87' Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67' Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.