Έφηβοι... έτοιμοι για όλα!

Mπασκετ

Την Παρασκευή (30/03), αναχωρεί με προορισμό την Αθήνα, η εφηβική ομάδα του ''Ηράκλειο'' ενόψει της β' φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος - δηλώσεις έκανε στο Capitano.gr ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Γιάννος Τζάνης

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κρήτης, έχει ''οδηγήσει'' την εφηβική ομάδα του ''Ηράκλειο'' (2000-01') στην β' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσει ακόμα τέσσερις ομάδες με στόχο τη πολυπόθητη πρώτη θέση που εξασφαλίζει την πρόκριση στην τελική 6αδα. Το Σάββατο (31/03) ξεκινούν τα παιχνίδια, με την ομάδα που αναδειχθεί πρώτη εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο ''Χρ. Αγγουράκης'' του Χαϊδαρίου.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί (11-15 Απριλίου) στην Χερσόνησο, στο ''Φιλωνίδειο''

Εισιτήριο για Χερσόνησο έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Απομένουν τα τελευταία τρία (Κρήτη και νήσων - Πελοπόνησσος και το τρίτο εισιτήριο από ομάδες της Θεσσαλίας, Ηπείρου και Μακεδονίας)

Την αισιοδοξία του την έκβαση του τουρνουά, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας των εφήβων του ''Ηράκλειο'', Γιάννος Τζάνης μιλώντας στο Capitano.gr

"Στόχος είναι πρόκριση στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ένα παραπάνω κίνητρο ότι η τελική φάση θα γίνει στο νησί μας, στην Χερσόνησο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο του ''Ηράκλειο'' που μας στηρίζει όλο αυτό τον καιρό, όπως και την εξ' ολοκλήρου κάλυψη της αποστολής. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μαζί μας θα είναι 15 παιδιά παρ ότι τρία από αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Είναι σημαντικό όλοι να ζήσουν την εμπειρία, έστω και ας μην παίξουν."

''Θέλουμε να συνεχίσουμε όπως παίξαμε με τον ΟΦΗ στον ''τελικό''. Γρήγορο παιχνίδι, πιεστική άμυνα είναι τα στοιχεία που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Έχουμε το βάθος για το κάνουμε αυτό''  απάντησε για το τι απαιτείται πλέον στην β' φάση και τι χρειάζεται για την πρόκριση στην τελική εξάδα.

Όμιλος Κρήτης και νήσων

1.Ηράκλειο ΟΑΑ

2.ΑΟ Κολοσσός Ρόδου

3.ΦΟ Βροντάδου

4.ΕΓΣ Αίολος Μυτιλήνης

5.ΑΟ Πολυκράτης


Το πρόγραμμα

31.03.2018

  • 15.00 Βροντάδου-Αίολος Μυτ.
  • 17.00 Ηράκλειο-Πολυκράτης

01.04.2018

  • 14.00 Κολοσσός Ρ.-Ηράκλειο
  • 16.00 Πολυκράτης-Βροντάδου

02.04.2018

  • 14.00 Αίολος Μυτ.-Πολυκράτης
  • 16.00 Βροντάδου-Κολοσσός Ρ.

03.04.2018

  • 11.00 Ηράκλειο-Βροντάδου
  • 13.00 Κολοσσός Ρ.-Αίολος Μυτ.

04.04.2018

  • 10.00 Πολυκράτης-Κολοσσός Ρ.
  • 12.00 Αίολος Μυτ.-Ηράκλειο
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.