Εφορντ και Ιατρούδης έκαναν «κλικ» στον ΠΑΟΚ

SMS
21:24 | 14/11/2018

​Τα εγκωμιαστικά σχόλια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για Εφορντ και Ιατρούδη και το τετ α τετ του Λουτσέσκου με τον Αμερικανό παίκτη.

Η γενικότερη εμφάνιση του Εργοτέλη κόντρα στον ΠΑΟΚ άφησε καλές εντυπώσεις όχι μόνο στους φίλους της κρητικής ομάδας, αλλά και στον ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε τα συγχαρητήρια των φιλοξενούμενων στον Νίκκι Παπαβασιλείου, όπως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ ακουγόνταν έντονα τόσο το όνομα του Εφορντ όσο και του Ιατρούδη.

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είχε σύντομο τετ α τετ με τον Τζόε Εφορντ και σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr του έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοσή του στο ματς της Τετάρτης. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο ΟΦΗ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό, χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι.

Εκτός του Εφορντ, οι άνθρωποι των κυπελλούχων είχαν μόνο καλά λόγια να πουν και για τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος όχι μόνο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά είχε πολύ καλή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι ρωτούσαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τον νεαρό παίκτη της κρητικής ομάδας, ο οποίος από την περασμένη σεζόν είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και είχε δείξει ότι έχει όλα τα εχέγγυα για μία μεγάλη καριέρα.

Και μόνο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές δείχνει πολλά, μπορεί να μη δείχνει και τίποτα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα περάσει απαρατήρητος για τον Δικέφαλο του Βορρά και από τη στιγμή που Εφορντ και Ιατρούδης έκαναν "κλικ" δεν αποκλείεται να έχουν το νου τους προς... Παγκρήτιο μεριά για το μέλλον. Οψόμεθα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.