Προτάθηκε στον ΟΦΗ αλλά απορρίφθηκε

SMS
10:48 | 06/06/2019

Οι προτάσεις ποδοσφαιριστών πέφτουν «βροχή», όμως στον ΟΦΗ προχωρούν σε… εξονυχιστικό έλεγχο για να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

Αν οι κινήσεις του περασμένου Ιανουαρίου αποτελούν κριτήριο, τότε είναι σίγουρο πως στον Όμιλο κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο μεταγραφικό κομμάτι. Άπαντες- πλην Πέρσον- πρόσφεραν, άλλος λίγο κι άλλος περισσότερο.

Τώρα η ομάδα είναι δεδομένο πως θα κάνει ακόμη περισσότερες προσθήκες από τις 8 του χειμώνα, οπότε τα «χτυπήματα» πρέπει να είναι εύστοχα.

Όποιος αποκτάται θα καλύπτει τα στάνταρ του Ομίλου και θα μπορεί να δώσει πράγματα στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Είναι αλήθεια, εξάλλου, πως εδώ και καιρό στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν διαρκώς προτάσεις για παίκτες, με το τσεκάρισμα, βέβαια, που γίνεται από πλευράς ΟΦΗ να είναι αυστηρό. Η ομάδα πλέον θεωρείται… μαγαζί γωνία, οπότε είναι δεδομένο πως πολλοί θα «χτυπήσουν» την πόρτα της.

Πρόσφατα,  μάλιστα, στους «ασπρόμαυρους» προτάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος Γερμανός εξτρέμ, Στίβεν Λέουερενζ (ΦΩΤΟ).

Ο έμπειρος παίκτης, που παίζει και ως δεύτερο επιθετικός, αγωνιζόταν στο Μαγδεμβούργο, ωστόσο το θέμα του δεν προχώρησε, αφού η περίπτωση του δεν έμοιαζε «ελκυστική». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.