Ειρήνη Βασιλείου: Δεν την σταματά... ούτε ο κορωνοϊός!

Special

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια συνεχίζει τις προπονήσεις της στο Παγκρήτιο, εξηγεί στο Capitano.gr πως βιώνει την πρωτοφανή κατάσταση ενώ στέλνει το μήνυμα της με αφορμή τον κορωνοϊο που έχει κυριεύσει τον κόσμο.

Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στην χώρα μας που έχουν την δυνατότητα να γυμνάζονται σε αθλητικά κέντρα. Η Ειρήνη Βασιλείου έχει το... άχαρο προνόμιο να συνεχίζει να προπονείται, παρά την γενική καραντίνα που επικρατεί στην Ελλάδα - και όχι μόνο - λόγω κορωνοϊου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα μέτρα απαγόρευσης στους αθλητικούς χώρους, δεν ισχύουν για μέλη της Εθνικής που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια από τις αθλήτριες, είναι και η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια η οποία δεν έχει σταματήσει την προετοιμασία της.



''Μόνη στο Παγκρήτιο'', θα μπορούσε να είναι ο τίλος που θα αποτυπώνει την καθημερινή της συνήθεια. ''Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, ακόμα και στο στάδιο που είμαι μόνη μου, είμαι πολύ προσεκτική'', εξηγεί στο Capitano.gr, ανήμερα των γενεθλίων της (18/03).

''Με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί, πρέπει να προσέχουμε πολύ'' συνεχίζει, επισημαίνοντας παράλληλα το πως βιώνει ένας πρωταθλητής τα πρωτόγνωρα δεδομένα και τις αναβολές αγώνων.

''Είμαστε στο περίμενε, και εμείς. Έχουν αναβληθεί όλοι οι αγώνες και έτσι όπως πάει θα αναβληθούν κι άλλοι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προπονούμαι'' καταλήγει τις αναφορές της για το πόσο δύσκολο είναι για έναν πρωταθλητή, να συνεχίζει τις προπονήσεις του χωρίς να ξέρει πότε... θα αγωνιστεί.


23736383_1519042308189408_7241471419381169861_o.jpg#asset:186558


Θεωρητικά, περιμένει τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο, έπειτα από τις αναβολές των αγώνων. Όμως, με την υπάρχουσα κατάσταση, η πραγματοποίηση τους δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Φυσικά, στο πλευρό της δεν είναι ούτε ο δεύτερος ''πατέρας'' της, ο Άρης Βισκαδουράκης. Δυστυχώς η κατάσταση δεν μας επιτρέπει να είναι μαζί μου ο κ. Άρης αλλά έχουμε επικοινωνία για τις προπονήσεις''.

Καταλήγοντας, η Ειρήνη στέλνει, μέσα από το Capitano.gr, το μήνυμα της, χρησιμοποιώντας το σύνθημα του Υπουργείου Υγείας, με φόντο τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

''Μένουμε σπίτι για να διασφαλίσουμε την υγεία μας και την υγεία των ανθρώπων που αγαπάμε'', τα λόγια της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.