Έκαναν το... χατίρι του Ηρόδοτου τα Χανιά

17:21 | 10/04/2022

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κέρδισε με 2-0 τον Διαγόρα Ρόδου για την 30η αγωνιστική

Ο Ηρόδοτος πήρε μια μεγάλη νίκη, το ίδιο - όχι τόσο βαθμολογική - ο Εργοτέλης στην Ιεράπετρα, ενώ τα Χανιά κέρδισαν με 2-0 τον Διαγόρα και τον κράτησαν ελάχιστα πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Μέχρι το 83΄το ματς ήταν στο 0-0, μέχρι το σημείο ο Μπαΐροβιτς με σουτ βρήκε δίχτυα για τα Χανιά, δίνοντας τους το προβάδισμα με 1-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολλάς διαμόρφωσε το τελικό 2-0, που διατήρησε τα Χανιά στη 2η θέση, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Έτσι, ο Διαγόρας με τέσσερα ματς να απομένουν διατηρείται εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά μόλις με έναν βαθμό διαφορά από τον Ηρόδοτο.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Φόμπι (46′ Καψάλης), Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλακάκης (57′ Κολλάς), Βασιλόγιαννης (87′ Ζιούλης), Μπαΐροβιτς (87′ Καλαϊτζάκης), Παράνο (65′ Βάρκας)

Διαγόρας (Προβίδας): Σκαφιδάς, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκάλας, Γιώργου, Μουμίν, Καρατάσιος, Τσιαντούλας, Σινγκ (77′ Σάιμπερτ), Μπαστιάνος, Παραστατίδης (67′ Μπούμπας)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.