Εργοτέλης, ο «λεοντόκαρδος»: Ανατροπή με 10 παίκτες στο κρητικό ντέρμπι!

Betsson Super League 2

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο κρητικό ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΙ - με 10' από το 39' η ομάδα του Μπαδήμα, διαμαρτυρίες από τους ''κιτρινόμαυρους'' για την διαιτησία του αγώνα

Παρά τα πολλά αγωνιστικά και μη προβλήματα, ο Εργοτέλης είναι εδώ! Τι κι αν βρέθηκε από το 19' πίσω στο σκορ; Τι κι αν δέχτηκε κόκκινη στο 39΄ ο Κοκκίνης, ο Εργοτέλης κέρδισε με 2-1 τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα για την 30η αγωνιστική της Superleague 2.

Ο ΟΦΙ εκμεταλλεύτηκε την ορμή της έδρας του, ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 19' κέρδισε πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται έντονα ο Εργοτέλης και μετέτρεψε σε γκολ στο 20' ο Μεσίντορο. Στο 29' οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ο Κωστανάσιος σημάδεψε λίγο άουτ την κεφαλιά ενώ στο 39' ο Άπι με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Μια φάση που έμελλε να είναι κομβική στο ματς. Ο διαιτητής Στάμος από την Ηλεία απέβαλλε με απ ευθείας κόκκινη τον Κοκκίνη με την αιτιολογία ότι έκανε χειρονομία στην εξέδρα και τους ''κιτρινόμαυρους'' να τονίζουν ότι οι οπαδοί του ΟΦΙ πέταξαν αντικείμενα δημιουργώντας ένταση κατά την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλείου. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με την ένταση να είναι μεγάλη και τον Εργοτέλη να συνεχίζει με 10 παίκτες.

Στην επανάληψη ο ΟΦΙ μπήκε δυνατά εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή, στο 57' ο Τζελέπης (μπήκε αντί του τραυματία Τσέλιου στο ημίχρονο) αναγκάστηκε σε μια σπουδαία επέμβαση κρατώντας το 1-1. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να ρίξει το ρυθμό, ο ΟΦΙ είχε ανούσια υπεροχή και στο 83' ο Σαρρής έγραψε με κεφαλιά το 2-1, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη. Eίχε προηγηθεί ακόμα μια μεγάλη επέμβαση από τον Τζελέπη, στο 80' έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Ντέτλερ. Προσπάθησε στο φινάλε ο ΟΦΙ όμως οι ''κιτρινόμαυροι'' άντεξαν και πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη ψυχολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΙ(ΣΤΑΙΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέλτερ, Κατάλντι, Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης, Λεμονής, Μούλερ(87΄ Κοντοές), Μεσσιδόρο, Βουό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΔΗΜΑΣ): Τσέλιος(46΄ Τζελέπης), Σαρρής, Κόλα, Νεράλ(74΄ Αλεξάκης), Σερβιλάκης, Κατσούρι(66΄ Ντουμάνης), Appi(61΄ Πειος), Βουτσάς, Κωστανάσιος, Κοκκίνης, Πατρινός(74΄ Κουτάντος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Alternatives: «Να μιλήσει ο Σάμι, η αποσταθεροποίηση της ομάδας δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο»

Εργοτέλης: Ο πονοκέφαλος των προσφυγών

Προσφυγή Μπότε στον Εργοτέλη!

Χωρίς Τουτζάρη - Σάμι η επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.