«Έκλεισε» τρεις και συνεχίζει…

10:22 | 26/06/2019

Ο ΟΦΗ έχει ήδη συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές και προχωράει το ίδιο δυνατά…

Θέμα χρόνου αποτελούν για τον Όμιλο οι μεταγραφικές ανακοινώσεις. Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί που θα είναι οι «εκλεκτοί», μετά τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν «τρέξει» αρκετά το συγκεκριμένο κομμάτι, παρόλο που δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όπως αναφέρουν, δηλαδή, οι πληροφορίες, με τους «ασπρόμαυρους» έχουν ήδη συμφωνήσει τρεις παίκτες. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, όμως πρόκειται τόσο για ξένους, όσο και για Έλληνες.

Λέγεται, μάλιστα, ότι είναι αρκετά καλές περιπτώσεις και φυσικά ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της διοίκησης. Σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και «διψασμένοι» για να βοηθήσουν και να βοηθηθούν.

Είναι, έτσι, πλέον στην ευχέρεια των ανθρώπων του ΟΦΗ για το πότε ακριβώς θα τους ανακοινώσουν. Εκτιμάται, βέβαια, πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στο ρόστερ θα έχουν προστεθεί αρκετά νέα μέλη.

Το ίδιο, πάντως, δυναμικά θα είναι και τα επόμενα μεταγραφικά «βήματα» του Ομίλου, αφού οι προσθήκες αναμένεται να πιάσουν διψήφιο νούμερο.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, σε περίπτωση που οι Νέιρα και Ποτουρίδης δεν παραμείνουν, «σενάριο» που μοιάζει το επικρατέστερο στην παρούσα φάση, τα κενά θ’ αυξηθούν.

Το σίγουρο είναι ότι στον ΟΦΗ υλοποιούν μέσα στα σωστά χρονικά πλαίσια τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους και δε θ’ αργήσει η στιγμή που οι εξελίξεις, αναφορικά με το «χτίσιμο» της νέας ομάδας θα είναι ραγδαίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ο φύλακας-άγγελος και εκλεκτός του Σαμαρά

«Πρώτη» με Τσιλιανίδη και μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.