Εξελίξεις με Σαρδινέρο

ΟΦΗ

Αφήνει, όπως όλα δείχνουν, τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Το Capitano.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες ότι ακόμη ένας παίκτης του ΟΦΗ ενδέχεται να πωληθεί και πως ο Αντριάν Σαρδινέρο είχε στα χέρια του πρόταση από Αυστραλία.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε εξαρχής εκφράσει την επιθυμία του ν’ αφήσει τον Όμιλο και να κάνει το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του. Πρόκειται για μία εξαιρετική προσφορά για τον ίδιο και φυσικά δε θέλει ν’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεση τους για να προχωρήσει το θέμα, αφού δεν είχαν προφανώς ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο έμπειρος παίκτης ν’ αλλάξει περιβάλλον.

Τις τελευταίες, μάλιστα, ώρες επικρατεί αίσθηση ότι είναι πια θέμα χρόνου ν’ ανακοινωθεί η αποχώρηση του από τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στο τελικό στάδιο και υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για συνεργασία. Ρόλο στις εξελίξεις παίζει και η στάση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει πολύ να πάει Αυστραλία.

Στον ΟΦΗ, εξάλλου, γνωρίζουν ότι από τον Ιανουάριο ο Σαρδινέρο θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, οπότε θα ήταν προτιμότερο τώρα η ΠΑΕ να βάλει ένα ποσό στα ταμεία της.

Οι επικεφαλής, μάλιστα, φαίνεται να έχουν πάρει ήδη την απόφαση για αντικατάσταση του, οπότε ο Όμιλος πάει για τουλάχιστον δύο εξτρέμ.

Οι επόμενες ώρες, έτσι, είναι κρίσιμες, μιας και αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις για να τελειώσει η μεταγραφή του «Σάρδι» σε κλαμπ της Αυστραλίας.

Μπορεί προς το παρόν να μην είναι κάτι επίσημο, αλλά για να χαλάσει το deal πρέπει κάποια από τις δύο μεριές ν' αλλάξει ξαφνικά στάση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.