Δουλειά σε Ολλανδία και... Ηράκλειο

07:50 | 28/07/2019

Τα… σπουδαία έρχονται στον ΟΦΗ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να «δουλεύουν» αρκετές υποθέσεις.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η πεποίθηση πως ακόμη και πριν το σαββατοκύριακο θα είχαν κλείσει ορισμένα μεταγραφικά «μέτωπα» στον Όμιλο, ώστε τα νέα μέλη  να προλάβουν να κάνουν και μερικές προπονήσεις στο Burgh – Haamstede.

Πλην του Δεληγιαννίδη, όμως, ουδείς άλλος αποκτήθηκε, με τους ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου, πάντως, να «δουλεύουν» αρκετές υποθέσεις. Προτεραιότητα αποτελούν τα στόπερ και ο τερματοφύλακας, από τη στιγμή που η περίπτωση Γιακουμάκη προχωράει καλά, αναφορικά με τη θέση του επιθετικού

Η διοίκηση τηρεί- κατά την προσφιλή τακτική της- σιγή ιχθύος, οπότε δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πότε ακριβώς θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Βασικοί στόχοι υπάρχουν, οι διαπραγματεύσεις είναι διαρκείς, ωστόσο κανείς ποδοσφαιριστής δε μοιάζει «κλεισμένος» στην παρούσα φάση.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δε θ’ αποτελέσει και έκπληξη αν από ώρα σε ώρα ακολουθήσουν ανακοινώσεις. Στο προσκήνιο, εξάλλου, βρίσκονται ο ξένος κεντρικός αμυντικός, αλλά και ο πορτιέρε, με τον οποίο θα συμπληρωθεί η πρώτη τριάδα.

Ενδιαφέρον, έτσι, έχει να φανεί αν υπάρξουν προσθήκες πριν ή μετά την επιστροφή της αποστολής του ΟΦΗ από την Ολλανδία, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (31/07).

Από την πρώτη στιγμή, βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» είχαν ξεκαθαρίσει πως δε πρόκειται να βιαστούν για να επιλέξουν παίκτες, ενώ κάποια κενά στο ροστέρ θα καλυφθούν πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο.

Τότε που ο χρόνος… πιέζει τους ποδοσφαιριστές για να βρουν ομάδα και η αγορά αλλάζει… λογική, ενώ και τα κασέ διαφοροποιούνται.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει κιόλας ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα περιμένουν τον επόμενο μήνα για να «μεταφέρουν» τις νέες κινήσεις τους στο μεταγραφικό «παζάρι».

Απλά θέλουν να τελειώνουν με κάθε περίπτωση μόνο όταν είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους και χωρίς να παρεκκλίνουν από το οικονομικό πλαίσιο που έχουν θέσει εξ’ αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Άλλος» ΟΦΗ όταν αποκτήσει διάρκεια

Μαρινάκης: «Κρατάμε τα θετικά»

Σίμος: «Θέλουμε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες»

Συνεχίζεται το μοντάρισμα

Από το... αεροπλάνο, στην ενδεκάδα ο Δεληγιαννίδης

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.