Εξελίξεις στον ΟΦΗ: Αυτός θα ηγηθεί στο τμήμα μπάσκετ

SMS

Όπως αποκαλύπτει το Capitano.gr, ο Σίμος Καμπάκας τρέχει τις εξελίξεις στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της ομάδας

O αργός βηματισμός του ΟΦΗ από το φινάλε της καραντίνας μέχρι και τα μέσα Ιουλίου φαίνεται ότι μετατρέπεται σε... τζόκινγκ. Προς στιγμήν όχι γρήγορο αλλά το σημαντικό είναι ότι κάτι κινείται στην κρητική ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς στην Β' Εθνική. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν εξελίξεις, τις οποίες θα αποτυπώσουμε στις παρακάτω γραμμές.

Σε πρώτη φάση, το ερωτηματικό σχετικά με το ποιος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του μπασκετικού ΟΦΗ, βρίσκει απαντήσεις. Αυτός θα είναι ο Σίμος Καμπάκας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ομάδας, είναι εκείνος που ''τρέχει'' τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα, κάνει τις επαφές με τους παίκτες και μαζί με όσους έχουν παραμείνει στα διοικητικά δρώμενα, σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΡΑΛΛΗ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει με παίκτες και προπονητή. Όλες ξεκινούν από μηδενική βάση και με διαφορετικά δεδομένα, με βάση τα όσα είχαμε γράψει από τις αρχές Ιουνίου. Στο θέμα του προπονητή, υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Βασίλη Ράλλη, ώστε ο έμπειρος κόουτς να παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν, με την διάθεση για συμμετοχή περισσότερων νεαρών παικτών στο νέο ΟΦΗ, να είναι διάχυτη.

Το δύσκολο κομμάτι, όμως, αφορά το το τι θα γίνει με τα παιδιά που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν και έχουν προσφέρει στην ομάδα.

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΑΛΙΟΥΣ''

Το μπάτζετ αναμένεται κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με εκείνο της περσινής σεζόν και αυτό ως απόρροια της οικονομικής κατάστασης και των μειωμένων πόρων.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και προπονούνται στο ΒΑΚ, και αυτές έχουν να κάνουν με τον περσινό κορμό της ομάδας και τους 9 που τον απαρτίζουν: Αγαπιάδης - Πετράκης - Τσερκιτζόγλου - Λιανός - Μποχωρίδης - Καρλάφτης - Μπουμπάρης - Πάλλης - Κριθινάκης.

Κάποιοι εξ αυτών έχουν δεχτεί προτάσεις και από άλλες ομάδες της πόλης, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνουν πάνω από 6 παίκτες (από τους 9) στο νέο ρόστερ. Θυμίζω ότι οι Καραδολάμης - Τασιούδης αποτελούν παρελθόν, ο Πρωτογεράκης επιστρέφει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει, ερωτηματικό τι θα γίνει και με το νεαρό γκαρντ Καραθωμά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα ανοιχτά ζητήματα, τους στόχους της νέας προσπάθειας, ενώ αναμένεται να αποτυπωθεί το πλάνο αλλά και οι αλλαγές που θα προκύψουν. Φυσικά, το δικό τους ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές του Ερασιτέχνη, παραμένει άγνωστο πότε θα γίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο άγνωστο με βάρκα τις... εκλογές του Ερασιτέχνη!

Β' Εθνική και μπάτζετ: Αυτά είναι τα νέα δεδομένα στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.