«Έλαμψαν» ΚΟΗ και Ωρίωνας στους Χειμερινούς αγώνες

08:40 | 12/02/2020

Στη συγχρονισμένη κολύμβηση κορασίδων Α'

Για άλλη μια φορά ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι αθλήτριες του ΚΟΗ στους Χειμερινούς αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, κατακτώντας την 6η θέση στα ομαδικό (σε σύνολο 16 ομαδικών ) και την 9η θέση στο Ντουέτο (σε 33 ντουέτα ).

Η 6η θέση στο Ομαδικό με τις αθλήτριες: 1) Βαγκέ Μαρίνα, 2) Βαγκέ Μαριλίτα, 3) Βαρδιάμπαση Εύα, 4) Κώτη Κατερίνα, 5) Λαμπάκη Λουλουδένια 6) Ρουβάκη Ελένη, 7) Σκευάκη Μελίνα 8) ΦουντουλάκηΕλένη, Γιαννάκη Σοφία (αναπληρωματική), Παπαδάκη Λουκία (αναπληρωματική).

Στο αγώνισμα του ντουέτο οι αθλήτριες του ΚΟΗ Βαγκέ Μαρίνα και Ρουβάκη Ελένη, αναπληρωματική Σκευάκη Μελίνα, κατέκτησαν την 9η θέση.

To Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις αθλήτριές του και τις προπονήτριες τους Μαμιαούρι Λέλα, Λιαδάκη Πέλα καιτους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Σπουδαίες διακρίσεις για τις κορασίδες του Ωρίωνα

Σπουδαίες διακρίσεις για τις αθλήτριες του Ωρίωνα, οι οποίες συμμετείχαν στους χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Α που έγιναν στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά. Συγκεκριμένα στο Ομαδικό αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Αλεξάκη Εύα, Κεφαλούκου Εύη, Λαμπράκη Ειρήνη, Οικονομάκη Ροδόλφα, Ταραζά Γλυκερία και Φανουράκη Αναστασία και κατέκτησαν την 8η θέση ανάμεσα σε 16 ομαδικά που συμμετείχαν.

Στο ντουέτο αγωνίστηκαν οι Οικονομάκη Ροδόλφα, Ταραζά Γλυκερία και Κεφαλούκου Εύη και κατέκτησαν την 8η θέση στον τελικό.Στους αγώνες αγωνίστηκαν 36 ντουέτο. Τέλος αγωνίστηκαν με επιτυχία όλες οι αθλήτριες στο αγώνισμα των φιγούρων!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.