Ένα «Αρτέμιο Φράνκι» στο πιο επιθετικό του

Απόψεις

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς Άρη και θέλει το έξυπνο παιχνίδι που θα του φέρει τη νίκη στην πρεμιέρα.

Τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό ήταν αυτό για τον ΟΦΗ το Σάββατο με τη Φιορεντίνα. Αγώνας υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων, ίσως ο καταλληλότερος ενόψει της πρεμιέρας και του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Ο ΟΦΗ έχει back to back μεγάλα παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ». Πρώτα Άρης, μετά ΠΑΟΚ, στο ενδιάμεσο Αστέρας στην Τρίπολη. Οφείλει να είναι έτοιμος, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι. Αγωνιστικά ουδείς έχει την απαίτηση να φτάσει στην τελειότητα, αλλά μία εικόνα ανάλογη του «Αρτέμιο Φράνκι» είναι σχετικά κοντά σε αυτή.

Τι έλειψε το Σάββατο από τον ΟΦΗ; Το καθαρό μυαλό. Το είπε και ο Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Του έλειψε, όμως και η τελική ενέργεια στην επίθεση. «Σε όλη την προετοιμασία δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το κρίσιμο τελείωμα. Στα μεγάλα παιχνίδια της Ελλάδας όταν θα έχεις μία ευκαιρία θα πρέπει να την τελειώσεις, δεν θα σου δώσουν 6 και 7 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι». Τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ όλο το «ζουμί» για τη συνέχεια και δη για το παιχνίδι με τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς είναι πιο έτοιμοι, έχουν δώσει επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη. Όχι ότι έχουν εντυπωσιάσει, αλλά φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό μομέντουμ.

Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο αυτό της Κυριακής. Ο ΟΦΗ θέλει ξεκίνημα με νίκη και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν τον Άρη. Επιστρέφουμε στα λόγια του Νταμπράουσκας: οι ευκαιρίες που έμειναν στη μέση. Οι ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν γκολ. Το «κλειδί» για τον αγώνα της πρεμιέρας.

Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αγωνιστική πειθαρχία χρειάζεται (την είχε σε μεγάλο βαθμό στο «Αρτέμιο Φράνκι») και η τελειότητα που λέγαμε μπροστά, στην επίθεση. Δηλαδή το γκολ. Ένα «Αρτέμιο Φράνκι», δηλαδή, στο πιο επιθετικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φιορεντίνα-ΟΦΗ: Μανδάς για μεγάλα πράγματα!

Φιορεντίνα - ΟΦΗ 1-1: Αλώβητος στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα - ΟΦΗ: Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η περηφάνια του Μπούση και το μήνυμα ενόψει πρεμιέρας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.