Ένας… άλλος ΟΦΗ

09:10 | 14/06/2019

Ο Όμιλος αναμένεται να παραταχτεί με… νέο λουκ στη Super League

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να μην έχει ανοίξει και επίσημα για τον ΟΦΗ, όμως θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ουσιαστικά θα «χτιστεί» μια νέα ομάδα.

Οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό θα είναι αρκετές και πολλά από τα αποκτήματα του καλοκαιριού είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού, αν και φυσικά ο «καθρέπτης» για παλιούς και καινούργιους θα είναι το γήπεδο.

Η αγωνιστική φιλοσοφία, εφόσον παραμείνει ο Βέρα, δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο, καθώς τους «ασπρόμαυρους» διέπει επιθετικό πνεύμα και στόχος θα είναι το ποδόσφαιρο κατοχής.

Όσον αφορά, ωστόσο, τα πρόσωπα, πολλά θ’ αλλάξουν. Αρκετοί, εξάλλου, από τους ποδοσφαιριστές της περασμένης χρονιάς έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ εκκρεμούν οι υποθέσεις Νέιρα, Ποτουρίδη, Δερμιτζάκη (το συμβόλαιο τους τελειώνει), αλλά και του Γιακουμάκη, που ήταν δανεικός από την ΑΕΚ.

Σίγουροι, βέβαια, να συνεχίσουν θεωρούνται οι Μεγιάδο και Φερέιρα, καθώς μοιάζει τυπικό πλέον το θέμα τους.

Ο ΟΦΗ θα είναι μια νέα ομάδα, ενδεχομένως όχι τόσο όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα από τη στιγμή που υπάρχει ένα ικανοποιητικός αριθμός παικτών που παραμένουν και λογίζονται ως βασικοί, αλλά κυρίως όσο τα νέα κομμάτια του «παζλ».

Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν ο αριθμός των μεταγραφών είναι ακόμη και διψήφιος, κάτι που σημαίνει ότι ένα σημαντικό ποσοστό του ρόστερ θ’ αλλάξει. Και θα παρθούν ποδοσφαιριστές για όλες τις γραμμές.

Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, θα ενισχυθούν σίγουρα στη θέση του τερματοφύλακα, αφού ίσως χρειαστούν και δύο πορτιέρε. Θα βγουν στην αγορά και για δύο το λιγότερο κεντρικούς αμυντικούς, ενώ θα υπάρξει λογικά προσθήκη και στα ακραία μπακ.

Και στα χαφ θα έρθουν παίκτες, μιας και έχουν «αδειάσει» αρκετές θέσεις, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η περίπτωση του Νέιρα δεν είναι εύκολη.

Ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να «γεμίσει» και τα «φτερά» της επίθεσης με μία ακόμη επιλογή, ενώ και στο φορ η ανάγκη για δυνατές κινήσεις είναι μεγάλη. Οι μοναδικοί διαθέσιμοι επιθετικοί είναι ο Σασί (όχι καθαρόαιμος φορ) και ο Πέρσον, που δεν έδειξε να μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης του Ομίλου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Πολλή δουλειά, αλλά και πολλή μπάλα στην Ολλανδία

«Λεφτά υπάρχουν», αλλά με μέτρο...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.