Ένας «αστεράτος» ΟΦΗ

10:31 | 29/09/2019

Ο Όμιλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Τρίπολη.

Ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1, υποδέχεται στις 15.00 τον Αστέρα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου προέρχεται από την ήττα στον Βόλο, την πρώτη της στο πρωτάθλημα, και φυσικά επιθυμεί να βάλει τέλος στην άσχημη παρένθεση του Πανθεσσαλικού.

Το έργο του ηρακλειώτικου συλλόγου, πάντως, δε θα είναι εύκολο. Οι Αρκάδες πανηγύρισαν την περασμένη εβδομάδα το «παρθενικό» τους «τρίποντο» στη σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο και πέρα από τη δεδομένη ποιότητα τους, θα έχουν και ανεβασμένη ψυχολογία.

Αυτή η παράμετρος, βέβαια, δε διαφοροποιεί τα «θέλω» του ΟΦΗ στο ματς. Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι, να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, προκειμένου μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία να πάρουν το παιχνίδι.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα με τους παίκτες του και το ζητούμενο είναι ακόμη μία πειστική εμφάνιση και άλλη μία επιτυχία.

Το «στραβοπάτημα» με τον Βόλο δεν έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Ομίλου, οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν από τις αρχές της αναμέτρησης το δικό τους ρυθμό και να γίνουν το «αφεντικό» στη συνάντηση.

Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν και την επιπλέον ώθηση του κόσμου τους, που αναμένεται να τους στηρίξει ξανά με δυναμικό τρόπο, ώστε να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο «Γεντί Κουλέ» την τρέχουσα περίοδο.

Απόντες υπάρχουν και πάλι για τον ΟΦΗ, καθώς νοκ-άουτ έχουν τεθεί ο «μόνιμος» Φερειρα, αλλά και ο Γουάλι, ενώ «κόπηκε» από την αποστολή ο Δεληγιαννίδης, που την Παρασκευή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Στον αντίποδα, ωστόσο, οι Μάνος, Μεγιάδο και Μπράουν, που μέσα στην εβδομάδα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, υπολογίζονται κανονικά.

Το ματς θα διευθύνει ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με βοηθούς του τους Νατσιόπουλο και Αϊνάλη (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τσαμούρης (Πειραιά), VAR ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και AVAR ο Νικολαΐδης (Μακεδονίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγιάδο: «Μαζί με τον Νέιρα για το καλύτερο του ΟΦΗ»

Γεμάτο το «οπλοστάσιο» για το come back

Υπενθύμιση της ΠΑΕ για εισιτήρια και «Κάρτα Φίλου ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.