Ένας ΟΦΗ... ανάξιος της μοίρας του

ΟΦΗ

Τον Σίμο δεν τον θέλει με τίποτα. Όχι μόνο μερίδα του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά ούτε η μπάλα. Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Αν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα τι είναι «μαγική εικόνα» στο ποδόσφαιρο, μπορεί να αναζητηθεί στο βίντεο του χτεσινού αγώνα στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο ΟΦΗ έπαιξε μονότερμα τον Παναθηναϊκό κι έχασε με το καθαρό 2-0. Γιατί; Γιατί έτσι. Ο ΟΦΗ του β’ ημιχρόνου στη Λεωφόρο ήταν ο καλύτερος φετινός και από τους καλύτερους... περσινούς. Και αν είχε έναν κανονικό σέντερ φορ θα έκανε ό,τι και στο αντίστοιχο περσινό ματς της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό: περίπατο.

Τον Καστάνιος με τα πολιτικά από την εξέδρα να (κατ)έβαζε ο Σίμος, ένα γκολ θα το σκόραρε. Ειδικά στο διάστημα όπου ο ΟΦΗ έπαιζε τον Παναθηναϊκό σαν τη γάτα με το ποντίκι, ένας «Φιγκεϊρέντο» ήταν το μόνο που έλειπε για να θυμίζει κανονικό ΟΦΗ - βλέπεις ο Τσιλιανίδης είχε ήδη μπει για να κάνει τη διαφορά. Και την έκανε. Μισή ώρα τον έβαλε ο Σίμος (δεν είναι ακόμα για παραπάνω) και ήταν αρκετή για να υπενθυμίσει σε όσους τυχόν ξέχασαν πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον ΟΦΗ και πόσο διαφορετική ομάδα είναι ο ΟΦΗ με αυτόν. Αλλά και πόσο διαφορετικός είναι ο Νέιρα όταν συνεπικουρείται από παίκτες σαν τον Τσιλιανίδη.

Στο β’ ημίχρονο του αγώνα της Λεωφόρου ο ΟΦΗ έπαιξε σαν ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός σαν Παναθηναϊκός. Τώρα πώς έγινε το 2-0 είναι μια άλλη ιστορία, η ιστορία ενός παίκτη που τώρα αρχίζει να γράφεται. Ο Αλεξανδρόπουλος έφτιαξε το γκολ της ζωής του, όχι μόνο για να ρίξει τον ΟΦΗ στο καναβάτσο, αλλά και για να του υπενθυμίσει την κακή του (φετινή) μοίρα.

Τον κόουτς Σίμο δεν τον θέλει με τίποτα. Όχι μόνο μερίδα (μικρή ή μεγάλη) του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά ούτε η μπάλα η ίδια. Ο προπονητής του ΟΦΗ έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει κάτι από το ματς, αλλά εν τέλει πήρε ό,τι και σε προηγούμενα ματς όπου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα: ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Αν η απόδοση του ΟΦΗ στο β’ ημίχρονο είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει ζωή στην ομάδα θα φανεί στο αμέσως επόμενο ματς, δεν αργεί, Τρίτη με τον Αστέρα. Ακόμα μια... τελευταία ευκαιρία για να δούμε αν έχει νόημα να περιμένουμε κάτι από τον φετινό ΟΦΗ και τον προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-0

VIDEO: Τα highlights του αγώνα

Οι δηλώσεις του Σίμου

Ακύρωσε γκολ του ΟΦΗ το VAR

Χάνει δύο ματς ο Νέιρα

Δυστυχώς η χρονιά δεν χάθηκε για τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.