Ένας ΠΑΟΚ έμεινε και μετά ο ΟΦΗ αλλάζει

ΟΦΗ

Το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, οι απουσίες που προβληματίζουν και οι σημαντικές επιστροφές μετά τη διακοπή.

Ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε σίγουρα από το στόμα του Νίκου Νιόπλια στην προπόνηση της Τρίτης βλέποντας μετά από καιρό τον Αντίλ Ναμπί να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό και να βγάζει όλο το πρόγραμμα. Την ίδια ώρα οι Τοράλ και Μεγιάδο μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για την επάνοδό τους και εκτός απροόπτου ο ΟΦΗ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ένας άλλος ΟΦΗ.

Βέβαια, κάθε πράγμα στον καιρό του, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός. Πριν τη διακοπή και πριν τις τρεις επιστροφές, ο ΟΦΗ έχει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ». Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων. Ένα παιχνίδι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολα λόγω των συνθηκών που έχουν προκύψει.

Ο Καμάου ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προλαβαίνει την κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ ο Λάμπρου δεν θα αγωνιστεί μετά τον όρο στη συμφωνία ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του. Σε αυτές τις απουσίες προσθέστε τα ερωτηματικά με Πασαλίδη, Καστάνιος, Νέιρα και Διαμαντή που επέστρεψαν με προβλήματα από τα Γιάννενα.

Από τη μία ο Νιόπλιας χαμογελάει για το μέλλον γιατί βλέπει τις λύσεις του να πληθαίνουν. Οι επιστροφές Μεγιάδο, Ναμπί και Τοράλ ισχυροποιούν τον ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή και δίνουν έξτρα «όπλα» στον 57χρονο προπονητή, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί ο Όμιλος πρέπει να ξεπεράσει τον σκόπελο του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ συνήλθε και μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος. Από την άλλη ο ΟΦΗ έχει αποδείξει σε αυτές τις 4 αγωνιστικές πως, με τα κακά και τα καλά της, είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Η κρητική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τις απουσίες, αλλά άπαντες γνωρίζουν πως μία νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκτοξεύσει την ψυχολογία και θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά τη διακοπή ο ΟΦΗ πάει Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό και έπειτα επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ» για να υποδεχθεί τη Λαμία. Δύο παιχνίδια που μπορεί και πρέπει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί προτού ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου

Φουλ της... αποθεραπείας και επιστροφή Ναμπί

«Γεμίζει» ο ΟΦΗ μετά τη διακοπή!

ΟΦΗ, για πόσο ακόμα;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.