ΟΦΗ, για πόσο ακόμα;

Απόψεις

Ο Όμιλος σπάει ρεκόρ, παραμένει αήττητος, όμως «φωνάζει» ότι πρέπει ν’ αλλάξει πολλά στο παιχνίδι του, καθώς οι συγκυρίες δε θα τον ευνοούν παντοτινά.

Στους «Ζωσιμάδες», αν έμπαινε η σουτάρα του Ντουρμισάι στο 72’, ο ΟΦΗ θα είχε διαπράξει την… τέλεια ληστεία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι αλήθεια πως πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα ξεκινήματα του ηρακλειώτικου συλλόγου στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχει άσχημη συγκομιδή, αλλά, από την άλλη πλευρά, δεν πείθει κιόλας.

Κόντρα στην ΑΕΚ για 77 λεπτά ήταν κακός και χρειάστηκε μια επική επάνοδος για να… σώσει την παρτίδα. Απέναντι στους Ηπειρώτες για 70 λεπτά ήταν εκτός ματς και είχε την τύχη με το μέρος του. Με τον Αστέρα Τρίπολης για ένα ολόκληρο 90λεπτο παρουσιάστηκε ακίνδυνος και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός.

Ουσιαστικά μόνο στη συνάντηση με τον Άρη, οι «ασπρόμαυροι» στάθηκαν όπως έπρεπε και πήραν αποτέλεσμα. Με την ψυχρή λογική φυσικά είναι προτιμότερο ο ΟΦΗ να μη χάνει αγώνες κι ας μη θέλγει με την απόδοση του.

Με τη συνάντηση που έρχεται την Κυριακή (03/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Όμιλος ολοκληρώνει μία πεντάδα ιδιαίτερα απαιτητικών συναντήσεων και θα είναι, βεβαίως, ευχής έργον αν μπορέσει να έχει αυξήσει τη συγκομιδή του με το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον «δικέφαλο».

Αν, έξαλλου, καταφέρει και διατηρήσει το αήττητο του σερί, τότε η εκκίνηση του στη σεζόν θα είναι-τηρουμένων των αναλογιών- σαφώς ικανοποιητική.

Στην αντίπερα όχθη, πάντως, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει… θέμα. Όσο κι αν κάποιος εθελοτυφλεί… Είναι ορατή η μετριότητα στην οποία κινείται έως τώρα η ομάδα του Νιόπλια.

Προς το παρόν ο ΟΦΗ βρίσκεται εκτός των στόχων του… Δεν αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δεν κυριαρχεί έναντι των αντιπάλων του, όπως επιθυμεί, ενώ η εικόνα που παρουσιάζει μέχρι σήμερα δεν είναι για πλέι οφ.

Είναι νωρίς ακόμη για αμφισβήτηση ή γκρίνια, αλλά παίκτες και προπονητής οφείλουν να δουλέψουν σκληρά, ν’ αλλάξουν πράγματα και να εμφανιστεί βελτιωμένος στη συνέχεια ο ηρακλειώτικος σύλλογος. Γιατί το… άστρο κάποια στιγμή θα εγκαταλείψει τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπεσε από το Κούλε κι έμεινε όρθιος

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1

Γι' αυτό έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Διαμαντή ο Νιόπλιας

Νιόπλιας: «Ήταν δύσκολη μέρα για εμάς, οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω»

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ

Τι κρατάει ο Νιόπλιας από την ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες»

Μπαλογιάννης: «Παίζαμε για όλη την Κρήτη»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.