Ένταση και αποδοκιμασίες στο φινάλε, χειροκρότημα για Νταμπράουσκας

ΟΦΗ

Όλα όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα του ΟΦΗ με τον Ιωνικό - Δείτε το video του Capitano.gr

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε ούτε με τον Ιωνικό. Φτάσαμε 11η αγωνιστική και ο Όμιλος δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της εντός έδρας νίκης, ηττήθηκε (0-2) από μία ομάδα που δεν μετρούσε νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα, ούσα τελευταία, βυθίστηκε κι άλλο στη δικαιολογημένη γκρίνια και την εσωστρέφεια και το κλίμα μόνο καλό δεν είναι.

Μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου και την ντροπιαστική ήττα από την ομάδα του Δημήτρη Σπανού οι παίκτες του ΟΦΗ αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο κατά την αποχώρησή τους, ενώ δεν έλειψαν και τα αντικείμενα. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ακολούθησε τους παίκτες του έως τη φυσούνα, ενώ ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε, μαζί με τον Θεοδοσουλάκη που αποχώρησε τελευταίος από τους ποδοσφαιριστές.

Πριν την αποχώρηση, ο Λιθουανός προπονητής μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε για μερικά λεπτά, ενώ ο κόσμος "έβραζε" με την ήττα και τη βαθμολογική κατάντια του ΟΦΗ.

εικόνα_Viber_2022-11-05_21-26-27-060.jpg#asset:417230


Αποδέκτης αποδοκιμασιών ήταν και ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος τα άκουσε κατά την αποχώρησή του από τα επίσημα, ενώ ο κόσμος ζήτησε επιτακτικά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.

Και όλα αυτά υπό το βλέμμα του Μιχάλη Μπούση, ο οποίος βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ" και είδε το ματς, ενώ πριν τη σέντρα μπήκε στο γήπεδο μαζί με τον Νταμπράουσκας γνωρίζοντας την αποθέωση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμπράουσκας ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες του και εξέφρασε την πίστη του πως με σκληρή δουλειά μπορεί να ανατραπεί το κλίμα και ο ΟΦΗ να βγει από το αγωνιστικό τέλμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.