Επίσημο: Στον Αλμυρό ο Πλεσίτης

13:36 | 30/08/2019

Την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Πλεσίτη ανακοίνωσε ο Αλμυρός

Μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Δημήτρη Βολονάκη, όπως αναμενόταν, ο Βασίλης Πλεσίτης αναλαμβάνει αντικαταστάτης του. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας του Γαζίου:

"Ο Κος Βασίλης Πλεσίτης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Υπήρξε προπονητής για 3 χρόνια στον Ζαρό για 4 χρόνια στο Ασήμι ενώ τα τελευταία 15 χρόνια συνεργαζόταν με τον Εργοτέλη με έναν ενδιάμεσο σταθμό, την Κ19 του ΟΦΗ, το 2016-2017.

Στον Εργοτέλη υπηρέτησε σε όλα τα πόστα, με 344 αγώνες στον πάγκο της Κ19 και είναι ο μακροβιότερος Ελληνας προπονητής σε τμήματα υποδομών. Ένας σημαντικός λόγος που μας οδήγησε στην επιλογή Πλεσίτη, είναι ότι, εκτός των αποδεδειγμένων προπονητικών ικανοτήτων του, ο Βασίλης ενστερνίστηκε το πλάνο μας που αφορά στην ανάπτυξη των υποδομών και των ακαδημιών μας.

Είναι άλλωστε ο ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην ανάδειξη ταλέντων. “Ανακάλυψε” τους Ανδρεά Μπουχαλάκη, Λεονάρντο Κούτρη και Νίκο Καρέλη (όλοι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών), τον Μανόλη Σαλιάκα (διεθνής με την Εθνική Ελπίδων) αλλά και τους Γιώργο Σαρρή, Βαλάντη Κοζορώνη, Μανόλη Τζανακάκη, Ζαχαρία Καβουσάκη, Γιάννη Δερμιτζάκη, Μπρούνο Χαλκιαδάκη, Νώντα Παντελάκη, Αλμπι Άλλα, και τον Αντώνη Μπουρσέλη.

Ο Βασίλης ήταν και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Εργοτέλης (66 αγώνες) ως συνεργάτης των Μαρίνου Ουζουνίδη και Γιάννη Πετράκη.

Η "πρώτη" γνωριμία του νέου τεχνικού μας με τους ποδοσφαιριστές μας τα γίνει σήμερα στις 18.30. Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Βασίλη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πήγε για προπόνηση και τον... έδιωξαν!

Aλμυρός: Το ξαφνικό «διαζύγιο» με Βολονάκη και ο διάδοχος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.