Eπιστρέφει ο Γιαμπερέ στα Χανιά

09:04 | 10/08/2023

Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός επέστρεψε στους μπλε των Χανίων

Η επίσημη ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Σεντρίκ Γιαμπερέ (Cédric Yambéré).

Ο 32χρονος Γάλλος σέντερ μπακ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα μας λίγο πριν το τέλος της περασμένης σεζόν για οικογενειακούς λόγους, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα Χανιά.

Ο Σεντρίκ, με καταγωγή την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και σημαντική πορεία στην Ligue 1 της Γαλλίας, αποτέλεσε τη χρονιά που πέρασε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές (όλες ως βασικός) και 1 γκολ.

Ο γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1990 στο Μπορντό διεθνής υψηλόσωμος αμυντικός διαθέτει πολλές παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και σπουδαία club, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Europa League. Πριν έρθει στα Χανιά είχε φορέσει τη φανέλα των Μπορντό, Ντιζόν και Ορλεάν στη Γαλλία, του ΑΠΟΕΛ στη Κύπρο, της Ανζί στη Ρωσία, της Αλ Ετιφάκ στη Σαουδική Αραβία και της Μολενμπέεκ στο Βέλγιο.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Σεντρίκ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Γάλλος αμυντικός, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ανέφερε στο www.chaniafc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη και την δυνατότητα που μου δίνει ο σύλλογος να είμαι μέλος της ομάδας και φέτος που έχουμε υψηλές φιλοδοξίες. Είμαι αποφασισμένος να δώσω το 100%, όπως κάνω πάντα, για να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Super League 1».

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.