Επιστροφές, αλλά…

20:10 | 24/04/2018

Κάπως πάει να βελτιωθεί η κατάσταση στον ΟΦΗ με τους απόντες ενόψει Παναιγιάλειου, όμως μέχρι την τελευταία στιγμή αρκετοί είναι οι αμφίβολοι…

Στην προπόνηση της Τρίτης (24/4) ο Δημήτρης Μαχαίρας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, όπως και οι Μανόλης Παπαστεριανός και Πάτρικ Βουό. Και οι τρεις είναι σαφώς καλύτερα στους τραυματισμούς τους, όμως για το αν τους έχει ή όχι στη διάθεσή του ο Νίκος Παπαδόπουλος θα το αποφασίσει στην προπόνηση της Τετάρτης (25/4) η οποία θα είναι και η τελευταία πριν το ματς. 

Στις επιστροφές λογίζεται και ο Κοιλιάρας, καθώς συνεχίζει να προπονείται κανονικά, σε αντίθεση με τον Λεάλ ο οποίος λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον αυχένα συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και η απουσία του την Πέμπτη είναι δεδομένη. 

Ο Ουρουγουανός προστίθεται στις δεδομένες επίσης απουσίες των τιμωρημένων Νάστου, Ποτουρίδη και Κουτσιανικούλη, καθώς και των τραυματιών Μονιάκη, Δερμιτζάκη και Οικονόμου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα του Αιγίου, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (25/4) το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο ΒΑΚ, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.