Επιστροφή στη δράση και τη… Δόξα

11:44 | 09/04/2018

Ολοκληρώνονται οι Πασχαλινές διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι από την Τρίτη (10/4) θα μπουν στο ρυθμό της επανέναρξης του πρωταθλήματος και τον αγώνα που τους περιμένει στη Δράμα με αντίπαλο την τοπική Δόξα.

Η ξεκούραση, τόσο η ψυχική, όσο και η σωματική, ήταν κάτι αναγκαίο για όλους στην κρητική ομάδα. Μετά την επιβλητική νίκη και επί του Άρη, άπαντες στον ΟΦΗ απόλαυσαν αυτές τις Άγιες ημέρες και πλέον είναι έτοιμοι με την επιστροφή τους να στρέψουν την προσοχή τους στη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. 

Η χαλάρωση που τόσο ωφέλιμη ήταν για όλους αυτές τις ημέρες, πρέπει να ξεχαστεί και από την Τρίτη όλοι να στραφούν στον αγώνα της Δράμας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δει τι γίνεται με τους παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Παπαστεριανός, Κοιλιάρας και Μονιάκης, με τον πρώτο να έχει πλέον πιθανότητες να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Στις πρώτες προπονήσει της εβδομάδας ο Παπαστεριανός αναμένεται να δοκιμάσει να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος, καθώς η αποθεραπεία του εξελίχθηκε άριστα, κάτι που αν καταφέρει θα είναι σύντομα στη διάθεση του προπονητή του. Αν δεν προλάβει το ματς της Δράμας, τότε η επιστροφή του και πάλι στη δράση αναμένεται στον αγώνα της 27ης ημέρας του πρωταθλήματος, με τον Κισσαμικό στα Περιβόλια. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.