Έρχεται για τα ιατρικά ο Γιαννούλης

20:31 | 27/12/2018

Πιθανότατα την Παρασκευή αναμένεται στην Κρήτη ο παίκτης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η μεταγραφή του Κώστα Γιαννούλη στον ΟΦΗ. Ο ακραίος μπακ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την κρητική ομάδα, αναμένεται στο Ηράκλειο για τα ιατρικά τεστ και τις τελικές λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Πιθανότατα το ταξίδι του Γιαννούλη θα γίνει την Παρασκευή (28/12). Θα συναντηθεί με τους ανθρώπους των «μελανόλευκων», θα περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά και έπειτα θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι για 1.5 χρόνο.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Γιαννούλης ανακοινώθηκε από την Πάφο στις 13 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του. Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή στο ματς εναντίον της Ανόρθωσης, αναδείχθηκε MVP ενώ είχε και μία ασίστ. Από τότε είναι ελεύθερος και ο ΟΦΗ άδραξε την ευκαιρία να τον κάνει δικό του.

Θυμηθείτε εδώ τι είχε δηλώσει ο ποδοσφαιριστής στο Capitano.gr.

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιαννούλη, ο ΟΦΗ θα βάλει μπρος για τις επόμενες κινήσεις του. Κυρίως για τον χαφ και έπειτα για τον επιθετικό. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί (αν και δεν έχουν διαρρεύσει) και ίσως μέχρι την Πρωτοχρονιά να υπάρξουν εξελίξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.