Έρχεται Κρήτη ο Καμάου: «Μέσω του ΟΦΗ στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

ΟΦΗ

Ο 26χρονος Αυστραλός εξτρέμ μίλησε... ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας τη μεταγραφή του στον Όμιλο.

Ο Μπρους Καμάου επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ μιλώντας σε μέσο της Αυστραλίας. Ο 26χρονος winger ετοιμάζει βαλίτσες για την Κρήτη και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρεται στις φιλοδοξίες του και στη νέα σελίδα της καριέρας του στον Όμιλο. Μάλιστα, βάζει στόχο, μέσω της νέας του ομάδας, το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη συμμετοχή του σε αυτό.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«O ΟΦΗ είναι μία ομάδα που μου ταιριάζει γιατί θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το στιλ που μου αρέσει.

Ηταν φιλοδοξία μου να πάω στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα με βοηθήσει στις φιλοδοξίες μου για την Εθνική Αυστραλίας γιατί θέλω πραγματικά να είμαι στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να είμαι σε φόρμα για να είμαι στα ραντάρ του ομοσπονδιακού προπονητή. Αν μου δώσει την ευκαιρία θα την αρπάξω με τα δυό μου χέρια.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν πριν την τελευταία έπαιξα περισσότερο ως πλάγιο μπακ και αυτό ήταν δύσκολο για το σώμα μου. Την τελευταία σεζόν, όμως, το σώμα μου ήταν σε καλή κατάσταση και έπαιξα καλό ποδόσφαιρο. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Τώρα στα 26 μου όλα ήρθαν τη σωστή στιγμή. Εύχομαι να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη φόρμα και στην Ελλάδα».

Ο Καμάου έχει γεννηθεί στην Γκάνα και από 4 ετών ζει στην Αυστραλία. Εκεί άρχισε το ποδόσφαιρο, εκεί έκανε την επαγγελματική του καριέρα και τώρα ετοιμάζεται για πρώτη φορά να ταξιδέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Παίζει ως δεξί εξτρέμ και μέχρι την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς στην οποία μέτρησε συνολικά 62 συμμετοχές και 8 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ και η περίπτωση Καμάου

Καμάου, ο δεύτερος (;)

Νιόπλιας: «Έχω το πνεύμα του νικητή και δεν θα πάω ποτέ αδιάβαστος»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.