Έρχεται ο Σαμαράς, ξεσπάει η «μπόρα»

08:34 | 18/06/2019

Λίγες ώρες έμειναν πριν τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΗ…

Ο Γιώργος Σαμαράς επιστρέφει σύντομα στο Ηράκλειο, κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να συμπληρώνονται και περισσότερα κομμάτια από το «παζλ» της νέας ομάδας.

Ο Α’ αντιπρόεδρος του Ομίλου απουσίαζε εδώ και αρκετό καιρό και είναι ενδεικτικό πως δεν παρακολούθησε από κοντά τα παιχνίδια μπαράζ κόντρα στον Πλατανιά.

Πέρασε μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό και είναι φυσικά δεδομένο ότι τον απασχόλησαν αρκετές υποθέσεις του ηρακλειώτικου συλλόγου.  Βρίσκεται, ωστόσο, στην Αθήνα από την περασμένη εβδομάδα και άμεσα αναμένεται και η άφιξη του στην Κρήτη.

Είναι βέβαιο πως ένα από τα θέματα που θα τον απασχόλησε, ήταν και το μεταγραφικό, όπου λογικά θα «έτρεξε» ορισμένες περιπτώσεις.

Ο Σαμαράς έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επαφές του, κυρίως στην ξένη αγορά και κάποιες εξ’ αυτών φαίνεται να έχουν προχωρήσει αρκετά.

Ο Ιανουάριος ουσιαστικά δείχνει τη φιλοσοφία που θα κινηθεί και στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» ο ΟΦΗ. 

Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, θέλουν παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε νεαρή ηλικία, με υψηλές φιλοδοξίες και κίνητρο και πάντα φυσικά στο οικονομικό πλαίσιο, που έχει θέσει η διοίκηση. Δεν θα είναι απίθανο, πάντως, αν έρθουν και ποδοσφαιριστές πιο έμπειροι… τύπου Γιαννούλη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι ήδη «κλεισμένοι» και κάποιοι εξ’ αυτών και ν’ απομένουν απλά οι επίσημες ανακοινώσεις.

Από’ κει και πέρα, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά το θέμα του Χουάν Νέιρα.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ξεκάθαρη τη θέση του στον Αργεντινό μέσο, επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και στον Όμιλο βρίσκονται εν αναμονή της οριστικής απάντησης του 30χρονου παίκτη.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Κρούση σε Σαρρή ο ΟΦΗ

Επέστεψαν και περιμένουν την απόφαση Βέρα-Ισις

Ανακοινώθηκε νέο φιλικό του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.