Έρχονται εξελίξεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

ΟΦΗ

Το «πάρε-δώσε» του ΟΦΗ μπαίνει στην τελική του ευθεία με τις εξελίξεις να «τρέχουν»

Την επόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η εφετινή μεταγραφική περίοδος, η οποία ελέω κορωνοϊού ήταν διαφορετική, μεγαλύτερη σε διάρκεια και σίγουρα περίεργη για όλες τις ομάδες. Αλλά, αλήθεια, τι δεν είναι περίεργο αυτή τη χρονιά βάσει των εξελίξεων που έχει διαμορφώσει η πανδημία;

Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΗ που μπορεί να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών κινήσεων, θέλει ωστόσο να βάλει τις τελευταίες «πινελιές». Ποιες είναι αυτές; Κυρίως ο επιθετικός, με τον Μπου και τον Ρετέγι να είναι στο προσκήνιο, αλλά οι δυσκολίες που παρουσιάζουν ως υποθέσεις να αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μη γίνει άλλη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Εκτός του επιθετικού υπάρχει και το θέμα του χαφ. Αυτό το ξεχωριστό που ανέφερε και ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ξεχωριστό που να έχει να κάνει με... ευκαιρία της τελευταίας στιγμής και πάντα τέτοιες παρουσιάζονται αρκετές κάθε χρόνο προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Γενικότερα, ο ΟΦΗ φαίνεται ότι οδεύει για μία προσθήκη, αυτή στα χαφ, αφού το θέμα του επιθετικού πήγε σε υψηλά στάνταρ, ο ΟΦΗ πήγε για την υπέρβαση, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει θετική εξέλιξη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσει. Μπου και Ρετέγι παραμένουν στο κάδρο και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Αλλα οι αντικειμενικές δυσκολίες είναι δεδομένες.

Εκτός των προαναφερθέντων, υπάρχει και το θέμα των πιθανών πωλήσεων. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει level, δέχεται προτάσεις για τους παίκτες του, έχει κάνει ήδη πωλήσεις, με κορυφαία αυτή του Φιγκεϊρέντο και σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr δεν αποκλείεται να «σκάσει» και κάποια νέα.

Η εικόνα του ΟΦΗ, τα ανοίγματα που έχει κάνει στην ποδοσφαιρική αγορά ανακτώντας το κύρος του και οι παίκτες που έχει και κάνουν τη διαφορά συνθέτουν μία εικόνα που μπορεί να φέρει πιθανή πώληση παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση και ανάλογα με τον παίκτη, θα δούμε πώς θα κινηθεί και αν κινηθεί ο Όμιλος για τον αντικαταστάτη του.

Μην προτρέχουμε, όμως, προτού υπάρξει κάτι οριστικό. Το δεδομένο είναι ότι στον ΟΦΗ υπάρχει μεταγραφικός «οργασμός», ως είθισται προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο για ενίσχυση όσο και για πώληση. Και γενικότερα υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα «κάτι θα γίνει». Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΠΑΕ στηρίζει την πρωτοβουλία των οργανωμένων για βοήθεια στην Καρδίτσα

Ο Σίμος «έστειλε μήνυμα» μέσω του Σακόρ

Η Πεσκάρα μεγάλος αντίπαλος του ΟΦΗ για Ρετέγι

Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό του εφετινού ΟΦΗ

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.