Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

19:47 | 28/09/2020

Ο ΟΦΗ κινείται σε διπλό ταμπλό στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου

Ο μεταγραφικός «οργασμός» που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ σχετικά με τον ΟΦΗ, επιβεβαιώθηκε και μάλιστα... εις διπλούς.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έκανε προταση στον Ολυμπιακο για την απόκτηση του Θανάση Ανδρούτσου και στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κώστα Μπαλογιάννη. Η κρητική ομάδα περιμένει από τις δυο ομάδες χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Και για τις δύο περιπτώσεις ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών ως ελεύθερων και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Ποιος είναι ο Μπαλογιάννης

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ στο βιογραφικό του 21 ετών μέσου:

«Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουάριου του 1999 στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το 2012 οι scouter της Άρσεναλ εντυπωσιάστηκαν από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και πολύ γρήγορα κατάφεραν να τον εντάξουν στα Τμήματα Υποδομής τους στην Ελλάδα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ολλανδία για χάρη της Τσβόλε. Συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την σεζόν 2017-18 επέστρεψε στον Δικέφαλο, εντάχθηκε στην Κ20 και σχεδόν άμεσα πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες στην πορεία της Κ20 προς την κατάκτηση του τίτλου της Super League Σουρωτή, έχοντας σε 26 συμμετοχές, έξι γκολ και οκτώ ασίστ. Πρόκειται για έναν χαρακτηριστικά ευφυή ποδοσφαιριστή που μπορεί να αντεπεξέλθει με άνεση σε πολλές θέσεις στο χώρο του κέντρου.

Τον Μάρτιο του 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Νέων κόντρα στην Ιταλία και στην Τσεχία, σε παιχνίδια της φάσης της Elite Round του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τη σεζόν 2018-19 πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Κ19, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την Α Ομάδα, όντας μέλος των αήττητων νταμπλούχων από την προετοιμασία.

Η αγωνιστική περίοδος 2019-20 τον βρήκε στον ΝΠΣ Βόλος, όπου έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας με 26 συμμετοχές.

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε στην προετοιμασία του καλοκαιριού του 2020, όντας έτοιμος να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας.»

Η καρτέλα του Θανάση Ανδρούτσου (πηγή: soccerbase.gr):

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:241274



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Πεσκάρα μεγάλος αντίπαλος του ΟΦΗ για Ρετέγι

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Τι ισχύει με την απόκτηση επιθετικού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.