Εργοτέλης: Ο πονοκέφαλος των προσφυγών

SMS

Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η ΠΑΕ Εργοτέλης

Mπορεί αγωνιστικά ο Εργοτέλης να έχει ρεπό το ΣΚ και να μην υπάρχει υποχρέωση για την 25η αγωνιστική, όμως σε διοικητικό επίπεδο οι διεργασίες συνεχίζονται και οι... μηχανές είναι στο φουλ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται σε ένα σημείο πολύ οριακό. Η πιθανή αποχώρηση του διοικητικού ηγέτη και κατόχου του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών Μάγκεντ Σάμι, καθώς και του αντιπροέδρου και γενικού Διευθυντή Γιώργου Τουτζάρη τον Ιούνιο, ένα θέμα που αποκάλυψε το Capitano.gr, έχει φέρει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας.

Περιμένοντας τα χρήματα από το στοίχημα αλλά και κάποια από την κρατική τηλεόραση, η οικονομική στενότητα της ΠΑΕ - όπως και των περισσότερων ομάδων - είναι σε επίπεδα μη διαχειρίσιμα, την δεδομένη στιγμή. Ο Μάγκεντ Σάμι δεν δείχνει διατεθειμένος να καλύψει υποχρεώσεις , ο Γιώργος Βρέντζος δεν επιθυμεί να εμπλακεί διοικητικά την δεδομένη στιγμή και ο Εργοτέλης την δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, όσο δεν βρίσκονται ''συμπαίκτες'' ή αξιόπιστοι αγοραστές.

Οι προσφυγές παικτών έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, με αυτή του Μπότε να έχει δει ήδη το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει ή σκοπεύουν να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της περσινής εξαιρετικής σεζόν και από αυτούς που αγωνίζονται ακόμα στην ομάδα. Δύο από αυτούς είναι ο πρώην αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κατσιμήτρος, παίκτες που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της περσινής σεζόν και προσπαθούν και εκείνοι να εξασφαλίσουν τα οφειλόμενα. Και δεν είναι μόνο αυτοί.Από την πλευρά της η ΠΑΕ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να προσπαθήσει να πάρει νωρίτερα τα χρήματα κυρίως από το στοίχημα ώστε να καλύψει τα κενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Προσφυγή Μπότε στον Εργοτέλη!

Χωρίς Τουτζάρη - Σάμι η επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.