Έτοιμο το ΟΑΚΑ αν προκριθεί ο ΟΦΗ

SMS

Ο Όμιλος έχασε στις λεπτομέρειες την «κατηγορία 3» - τι γίνεται με τις εργασίες στο ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΗ έμαθε το απόγευμα της Πέμπτης ότι πέρασε το «Γεντί Κουλέ» από την UEFA για τον ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά πήρε άδεια «κατηγορίας 2» που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το ματς η φυσική του έδρα. Όπως διαβάσατε, αν προκριθεί τότε θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ. Το Capitano.gr είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες για το «Γεντί Κουλέ», αλλά και το ΟΑΚΑ και επιβεβαιώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη άρχισαν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-2021 χρειαζόταν ένα γερό... λίφτινγκ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, χρειάζονται 15 μέρες για να τελειώσουν εργασίες και να μπορεί το ΟΑΚΑ να χρησιμοποιηθεί ξανά. Άρα επί της ουσίας δεν τίθεται θέμα για τον Όμιλο.

Αν ο ΟΦΗ προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού θα παίξει για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League με το νικητή του Χάμαρμπι-Λεχ Πόζναν στο ΟΑΚΑ που έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα. Το ματς θα γίνει 24 Σεπτεμβρίου άρα, εφόσον ο Όμιλος περάσει, δεν υπάρχει κανένα θέμα με το γήπεδο του Αμαρουσίου.

Όσον αφορά στο «Γεντί Κουλέ» δεν κατάφερε να... ανέβει κατηγορία. Αν η έδρα του ΟΦΗ έπαιρνε την «κατηγορία 3» τότε αυτομάτως θα έπαιρνε και το «οκ» για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο και στον 3ο προκριματικό γύρο.

Ουσιαστικά ο ΟΦΗ έχασε μία κατηγορία στις λεπτομέρειες και αυτές έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με θέσεις VIP και θέσεις πάρκινγκ για τους VIP.

κριτουεφα.jpg#asset:233779


Οι επικεφαλής του ΟΦΗ γνώριζαν το συγκεκριμένο ζήτημα και ήξεραν τις αντικειμενικές δυσκολίες γι' αυτό δήλωσαν και το ΟΑΚΑ. Εξάλλου, είχε φροντίσει να ενημερώσει γι' αυτό ο Ηλίας Πουρσανίδης στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του νέου σήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αισιοδοξία για το «Γεντί Κουλέ»

Στο «Γεντί Κουλέ» με τον Απόλλωνα, στο ΟΑΚΑ το επόμενο ματς

Αποφασίζουν για κόσμο στα γήπεδα!

Το σημαντικότερο που είπε ο Πουρσανίδης για το γήπεδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.