​«Έτοιμο το πλάνο για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα»

18:30 | 04/09/2020

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑΣΠΟΡ, η Κάτια Κοξένογλου αναφέρθηκε στο θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα.

Η αντιπρόεδρος της Λίγκας τόνισε ότι ο συνεταιρισμός είναι έτοιμος για το σχέδιο επιστροφής του κόσμου σε ένα ποσοστό (αυτό που είχε προτείνει εξ αρχής ο ΟΦΗ), κάτι που φαντάζει πλέον πολύ πιθανό όπως γράφαμε την Πέμπτη.

«Είμαστε προετοιμασμένοι και, μάλιστα, έχουμε βάλει και εταιρεία για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά. Πρέπει να καταλάβουν οι αρχές ότι μπορούμε και το έχουμε αποδείξει, αφού έχουμε τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ διοργανώσαμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τα play off και τα play out. Και σίγουρα είναι καλύτερα να μπει ο κόσμος στο γήπεδο, σύμφωνα με μέτρα και προδιαγραφές, παρά να τον αφήσουμε έξω. Να μπει με ευθύνη των ομάδων, οργανωμένα, με μέτρα προστασίας και ασφάλειας, παρά να βρίσκεται απ’ έξω όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Και θα είναι και ένα μέτρο εκπαίδευσης και πειθαρχίας του κόσμου».

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε για ποσοστό ανάλογα με εγκατάσταση περίπου στο 30% της χωρητικότητας, ώστε να βρούμε μια μέση λύση. Θα ήταν ιδανικό κι αν μπορεί να γίνει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Αν χρειαστεί, όμως, ο υπουργός κι η επιτροπή χρόνο, ώστε να πουν τις προτάσεις πάνω στα δικά μας αιτήματα, φυσικά και θα τον έχουν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.