Αν συνεχίσει έτσι δεν θα πάει πουθενά!

21:11 | 27/09/2023

Ο ΟΦΗ που δεν «σκοτώνει» τον αντίπαλο και οι εμμονές του Νταμπράουσκας. Σχόλιο του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Άλλο ένα ματς στα σκάρτα. Άλλη μια ευκαιρία χαμένη. Και όταν δεν παίρνεις παιγνίδια που είσαι μια κλάση καλύτερος, ποια θα πάρεις;

Με φλύαρο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, με δυναμική επανεκκίνηση, δοκάρια, ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου και μετά… καθίζηση! Λες και είχαν βάλει γκολ και ήθελαν να το κρατήσουν, έτσι συμπεριφέρθηκαν αγωνιστικά οι παίκτες του ΟΦΗ!

Υποχώρηση, αλλαγές από τον Σούρερ, καμία αντίδραση (ή μάλλον όπως το βλέπουμε να το κάνει πια συστηματικά ο Νταμπράουσκας με μεγάλη καθυστέρηση) από τον πάγκο του ΟΦΗ κι ευτυχώς που υπήρχε ο Μπάουμαν για να κρατήσει το 1-1.

Πραγματικά είναι να απορείς! Που είναι η περσινή ομάδα, η εκτός έδρας; Που είναι οι αυτοματισμοί της ομάδας; Γιατί πρέπει να παραμένει ως το τέλος ο Μπάκιτς; Μέχρι πότε θα παίζουμε χωρίς δεξί μπακ; Πόσες τρύπες πια από τα αριστερά; Τα βλέπουμε όλοι εκτός από το Λιθουανό;

Τρίτο ματς στη σειρά όπου η ομάδα αν και είναι καλύτερη (εδώ μέχρι το 51’ για να είμαστε ακριβείς) στο τέλος μένει με την ισοπαλία. Τρίτο παιγνίδι που πρέπει να το σκοτώσεις και δεν το κάνεις όταν πρέπει. Ένα ακόμη παιγνίδι που η άμυνα μπάζει νερά. Ένα ακόμη παιγνίδι που σε πάει πίσω και όχι μπροστά.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συμπτώσεις, ατυχίες και κακές στιγμές. Η ομάδα δεν έχει διάρκεια, δεν έχει το εύκολο γκολ, τρώει εύκολα φάσεις και οι παίκτες που περιμένεις (στη μεσαία γραμμή) να σου κάνουν τη διαφορά, όταν δεν την κάνουν υπάρχει θέμα!

Η ομάδα δεν έχει επιθετικούς πλην του Φελίπε κι ας λέει ό,τι θέλει ο Νταμπράουσκας. Σπατάλησε το καλό της ξεκίνημα και ο Λιθουανός δεν μπορεί να βρει λύσεις κι αυτό είναι ένα ζήτημα για την ομάδα. Όλα όσα κέρδισε με ψυχή, πάθος και τύχη στα δυο πρώτα ματς, τα πέταξε στα τρία εκτός έδρας και σε εκείνο με τον Ατρόμητο και το παιγνίδι με τη νταμπλούχο ΑΕΚ δεν προσφέρεται για να κερδίσεις όσα έχασες. Οι εμμονές του προπονητή… κοστίζουν, ας το δει πρώτα απ’ όλα ο ίδιος!

Στο τέλος τέλος κάθεσαι και σκέφτεσαι, μήπως θα ήταν καλύτερα να κέρδιζε Αστέρα, Λαμία, Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντί τον ΠΑΟΚ και τον Άρη; Μήπως υπερεκτιμήθηκαν οι δυνατότητες μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα; Και μαθηματικά να το δείτε, περισσότερους βαθμούς θα είχε τώρα ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-1

Δείτε τα highlights του αγώνα

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ μέσα σε λίγα λεπτά!

Όλα καλά με Φελίπε - Πρόβλημα με Πασαλίδη

Νταμπράουσκας: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες»

Με Χανιά ο ΟΦΗ στο κύπελλο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.