Έτσι όπως τα έκαναν, καλά να πάθουν!

Απόψεις

Ένας ΟΦΗ ανεπίδεκτος μαθήσεως που χαλάει την εικόνα του και δίνει δικαιώματα.

Άντε ξανά μανά τα ίδια. Deja vu μετά το ματς με τον Ιωνικό. Αυτή τη φορά είναι ο Απόλλων, αλλά η νοοτροπία ίδια. Αντιστρέψτε τα ημίχρονα, από ένα σε κάθε παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Δύο παιχνίδια στα πλέι άουτ στο «Γεντί Κουλέ», απολογισμός δύο ήττες και 3-5 τέρματα. Πολλά γκολ παθητικό για τον ΟΦΗ όσο αδιάφορος κι αν είναι. Πολλά γκολ παθητικό και χαζές, για να μην πω ηλίθιες, ήττες που δικαίως φέρνουν εκνευρισμό στον κόσμο και δίνουν δικαιώματα δεξιά κι αριστερά.

Το ότι ο εφετινός ΟΦΗ έχει ήδη κριθεί από κόσμο και διοίκηση είναι δεδομένο. Τα πλέι άουτ είναι αγγαρεία, το εμπεδώσαμε, το ρόστερ δεν θα βαθμολογηθεί από αυτά ούτε ο κόσμος θα βγάλει συμπεράσματα στη συνολική του εικόνα, αλλά κάπου ώπα. Ο ΟΦΗ δεν είναι το μέγεθος ομάδας για να έρχεται ο κάθε Απόλλων και ο κάθε Ιωνικός να του κάνουν πλάκα στην έδρα του όσο αδιάφορος κι αν είναι. Και το αδιάφορος πώς ορίζεται δηλαδή; Αδιάφορος βαθμολογικά ναι, αδιάφορος και αγωνιστικά;

Η πλάκα, βέβαια, είναι πως ο ΟΦΗ είχε 19-5 τελικές με τον Απόλλωνα. Υπερδιπλάσιες από τον αντίπαλο και μπόλικες από δαύτες ήταν καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Ο αδιάφορος, δηλαδή, ΟΦΗ, θα μπορούσε να πάρει κι έτσι τη νίκη. Δεν το έκανε, καλά να πάθει. Οπως δεν το έκανε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δεν το έκανε με τον Παναιτωλικό, όπως δεν το έκανε και στη Λαμία και αυτά πληρώνει τώρα. Να παίζει πλέι άουτ αντιμετωπίζοντας ψυχοβγαλτικά τη διαδικασία και να ξενερώνει τον κόσμο του. Ξανά καλά να πάθει.

Δικαίως οι φίλαθλοι γκρινιάζουν, είναι πολλές, είναι πάρα πολλές οι εντός έδρας ήττες για μία ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Αδιάφορος ή μη, το «Γεντί Κουλέ» δεν είναι έδρα. Είτε γιατί δεν γεμίζει (ας το βάλουμε και αυτό στην εξίσωση) είτε γιατί ο ΟΦΗ δεν μπορεί να το κάνει έδρα.

Η ουσία είναι ότι όλο αυτό έχει γίνει πλέον ενοχλητικό και τουλάχιστον φαίνεται πως ήταν ενοχλητικό και για τον Νιόπλια. Έτσι το αντιλήφθηκα όπως τον είδα στις δηλώσεις του τόσο στην Cosmote όσο και στο OFI TV. Ας είναι. Χρειάζεται να βγάλει κάποιος σε αυτή την ομάδα εγωισμό και εκνευρισμό μπας και έρθει η αντίδραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαράδεκτος ο ΟΦΗ, έχασε από τον τελευταίο Απόλλωνα!

ΟΦΗ-Απόλλων 1-2: Τα στιγμιότυπα της ήττας στο «Γεντί Κουλέ»

Νιόπλιας: «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Ο ΟΦΗ γκρέμισε την εικόνα του και ξενέρωσε τον κόσμο του!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.