H ευκαιρία για τον «ξεχασμένο» Βαφέα

ΟΦΗ

Το ματς με την ΑΕΚ ίσως δώσει τη δυνατότητα στον 23χρονο στόπερ να βγάλει… αντίδραση.

Ο Νίκος Βαφέας είναι αλήθεια ότι δε διάγει και τις καλύτερες του ημέρες στον ΟΦΗ. Είναι το 5ο στην ιεραρχία στόπερ του Ομίλου και δύσκολα θα βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες, που ανέφεραν ότι ο νεαρός παίκτης είχε ενημερωθεί πως δε θα έχει μεγάλο ρόλο στο ρόστερ, οπότε θα μπορούσε, εφόσον το επιθυμούσε, να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως και να’ χει, η ουσία είναι πως ο Βαφέας παρέμεινε στο ηρακλειώτικο σύλλογο και οι συγκυρίες είναι πιθανό να τον φέρουν βασικό κόντρα στο «Ένωση».

Βούρος και Γιαννούλης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον πρώτο να έχει τις πιθανότητες του να προλάβει, αν και έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Ο Σελίμοβιτς είναι τιμωρημένος από την Τρίπολη, οπότε ο… κλήρος δεν αποκλείεται να πέσει στον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή για μία θέση στα μετόπισθεν.

Ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ είναι ο Διαμαντής, αφού και ο… κατά συνθήκη Μαρινάκης δεν βρίσκεται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας και είναι ίσως ρίσκο να πάρει φανέλα βασικού.

Σε περίπτωση, έτσι, που μπει στην 11άδα, ο Βαφέας θα έχει την ευκαιρία του. Καλείται να δώσει τις απαντήσεις του και ν’ αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό των «ασπρόμαυρων».

Την περασμένη χρονιά έκανε ορισμένα καλά παιχνίδια στα πλέι οφ, ωστόσο φέτος ξεκίνησε κάπως «μουδιασμένα». Αν όντως ισχύει η ειδοποίηση για αποχώρηση, είναι λογικό να του δημιούργησε μια άσχημη ψυχολογία.

Μπορεί, όμως, πλέον να «μιλήσει» στο χορτάρι, σ’ ένα άκρως απαιτητικό ματς και να στείλει το μήνυμα του στον 42χρονο τεχνικό πως μπορεί να τον εμπιστευτεί στη συνέχεια.

Είναι αλήθεια ότι ο Βαφέας όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια στις προπονήσεις, παρόλο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Μέχρι τώρα έχει χρησιμοποιηθεί μόλις 2 λεπτά, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν πάρει λεπτά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα προβλήματα και η αγωνία παραμένουν

Οι απόντες και τα ερωτηματικά για το ΟΑΚΑ

Με Σαμαρά και... Σίμο το τελευταίο «διπλό» επί της ΑΕΚ

Η άλλη πλευρά του Μιχάλη Μπούση

Βαχίντ, άλλαξε το...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.