Οι απόντες και τα ερωτηματικά για το ΟΑΚΑ

20:47 | 28/10/2020

Ο ΟΦΗ παραμένει σε κατάσταση... νοσοκομείου με τα προβλήματα τραυματισμών

Στον ΟΦΗ έχουν αφήσει πίσω το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ό,τι αυτός άφησε και επικεντρώνονται στην εκτός έδρας αποστολή με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Το συγκεκριμένο ματς έχει δεδομένες δυσκολίες, ειδικά όταν η προϊστορία τα τελευταία χρόνια, μετά την άνοδο του ΟΦΗ, δεν είναι η καλύτερη, ενώ αυτές μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Σίμος.

Ας πάμε στους δεδομένα απόντες του ματς του ΟΑΚΑ: Ο Σαρδινέρο «κληρονόμησε» τραυματισμό από την Τρίπολη και δεν θα παίξει με την ΑΕΚ, ο Σελίμοβιτς είναι τιμωρημένος, ο Νέιρα είναι σε φάση αποθεραπείας και σιγά-σιγά μετράει αντίστροφα, ενώ ο Ναμπί αντιμετωπίζει το πρόβλημα στο γόνατο, για το οποίο δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα το ακριβές μέγεθος.

Στα «ερωτηματικά» είναι ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Κώστας Γιαννούλης. Ο πρώτος την Τετάρτη ακολούθησε μέρος του προγράμματος και αυτό είναι αν μη τι άλλο μία καλή εξέλιξη στην πορεία προς την επιστροφή στη δράση, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία και είναι άγνωστο αν θα είναι στη διάθεση του Σίμου. Θεραπεία έκανε και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος και αυτός αποτελεί ερωτηματικό για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Ναζαρίνο Σολίς. Ο παίκτης του ΟΦΗ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και αυτομάτως προστέθηκε ως λύση για τον προπονητή του ΟΦΗ ενόψει «κιτρινόμαυρων».

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη των περιπτώσεων των «ερωτηματικών» και θα ξεκαθαρίσει αν ο Σίμος θα έχει περισσότερες εναλλακτικές στα χέρια του για ένα ματς υψηλών απαιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαχίντ, άλλαξε το...

Μπήκε ο Σολίς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.