Ευκαιρία το ματς της Τούμπας

ΟΦΗ

Οι πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες του ΟΦΗ, που θ’ αγωνιστούν.

Ο ΟΦΗ πάει αποδεκατισμένος την Κυριακή (09/02) στην Τούμπα, αφού οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί στερούν ούτε λίγο, ούτε πολύ οκτώ ποδοσφαιριστές από τον Γιώργο Σίμο.

Συγκεκριμένα, οι Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Φιγκεϊρέντο και Τσιλιανίδης εκτίουν την ποινή τους κόντρα στο «δικέφαλο», ενώ οι Σακόρ και Φερέιρα έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Οι επιλογές, έτσι, περιορίζονται αισθητά για τον 41χρονο τεχνικό, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του. Όσοι παίξουν, βέβαια, είναι δεδομένο πως είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια καλή εμφάνιση και για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι γεγονός, μάλιστα, ότι τα πάρα πολλά και σημαντικά προβλήματα, θα φέρουν στο αρχικό σχήμα αρκετά νέα πρόσωπα, σε σχέση πάντα με τους πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος.

Δε θα είναι, έτσι, λίγοι οι παίκτες, που θα πάρουν την ευκαιρία τους και θα έχουν τη δυνατότητα με την απόδοση τους να «δείξουν» πράγματα στον προπονητή τους.

Το παιχνίδι σίγουρα είναι αρκετά απαιτητικό, αφού οι Θεσσαλονικείς «καίγονται» για να επιστρέψουν στις νίκες στην Super League 1.

Σε μία αναμέτρηση υψηλής επικινδυνότητας, επομένως, καλούνται ν’ ανταποκριθούν και να στείλουν τα «μηνύματα» τους.

Στη συμπρωτεύουσα, άλλωστε, δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τα δύο χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Ζοάο Βίκτορ και ο Νίκος Βαφέας.

Από’ κει και πέρα, υπάρχουν παίκτες που θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα ή να… την πάρουν πίσω και θα μπορέσουν και με την απόδοση του ν’ αυξήσουν τις πιθανότητές τους.

Ο Όμιλος, όπως και να’ χει, στην Τούμπα θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα… μάτια τον ΠΑΟΚ και ν’ αποδείξει ότι διαθέτει βάθος πλέον στο ρόστερ του και μπορεί να καλύπτει τα κενά που δημιουργούνται, έστω και αν αυτή τη φορά είναι πάρα πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα «αποκαλυπτήρια» του Βίκτορ

Ξεπέρασαν το 1 εκ. τα εισιτήρια - σε ποια θέση είναι ο ΟΦΗ

Οι συγκλονιστικές στιγμές από τον τραυματισμό του Φερέιρα

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Η μετάδοση και το κόστος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.