Ευτυχισμένος ο νέος ΟΦΗ

09:44 | 04/01/2020

Ο Όμιλος στην… ανατολή του νέου έτους υποδέχεται τον Βόλο (17.15, Capitano.gr) με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Στο πρώτο ματς για το 2020 ο ΟΦΗ θέλει να μπει με το δεξί στο «σπίτι» του και στην καινούργια χρονιά. Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν τους Θεσσαλούς και φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Και αυτό γιατί στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν και φυσικά θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος σ’ αυτό το άσχημο σερί για να χαμογελάσουν και πάλι.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει τους 3 βαθμούς και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο δούλεψαν αρκετά στο διάστημα των γιορτών, προκειμένου να εμφανιστούν στην απαιτούμενη κατάσταση, με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Ο αντίπαλος παρουσιάζεται αρκετά επικίνδυνος, αν και νεοφώτιστος, κάτι που σημαίνει πως η συνάντηση χρειάζεται προσοχή και άπαντες τη βλέπουν με τεράστια σοβαρότητα.

Στον ΟΦΗ το ζητούμενο είναι να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και μέσω της δικής τους αγωνιστικής φιλοσοφίας και πλάνου να φτάσουν στο «τρίποντο».

Το ιδανικό, δηλαδή, θα ήταν για το σύνολο του Γιώργου Σίμου η επιτυχία να έρθει με εμφατικό τρόπο και με ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κατοχής από τον Όμιλο.

Σε γενικές γραμμές ο Βόλος διαθέτει επιθετικό… πνεύμα, στοιχείο που φυσικά συγκαταλέγεται στα συν για τους «ασπρόμαυρους», καθώς το πιθανότερο είναι ότι δε θα βρουν μια ομάδα «ταμπουρωμένη» στα καρέ της.

Ο 41χρονος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους τραυματίες Ναμπί, Γουάλι και Δεληγιαννίδη.

Στον αντίποδα, βέβαια, υπάρχουν και επιστροφές. Ο Νέιρα επανέρχεται από τιμωρία, ενώ ο Σεμέντο αποθεραπεύτηκε πλήρως και βρίσκεται στις επάλξεις.

Στη 18άδα θα μπει και ο Μεγιάδο, που είχε μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος πάει πολύ καλά, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο ο Σίμος λογικά δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα ο Μεγιάδο με Βόλο!

Ο «καταραμένος» Βόλος

Μάνος: «Έτσι και το 2020»

Ο Σίμος «έκρουσε» τον κώδωνα κινδύνου ενόψει Βόλου

Με Σεμέντο για το «τρίποντο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.