Λουίζ Φελίπε: Τι xρήματα δίνει ο ΟΦΗ και τι παίκτη παίρνει

Απόψεις

Το deal δανεισμού του ΟΦΗ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου επιθετικού

Προς των πυλών και της επίσημης ανακοίνωσης από τον ΟΦΗ, είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Λουίζ Φελίπε, ο οποίος από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης βρίσκεται στο Ηράκλειο. Ο 28χρονος θεωρεί τον ΟΦΗ ως ευκαιρία να αναγεννηθεί, ένας φορ που μέχρι πριν δύο χρόνια είχε φτάσει με την Σπόρτινγκ σε υψηλό επίπεδο, όμως η ρήξη χιαστού τον Γενάρη του 2020 τον άφησε πίσω.

Δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ, όπως ξέρετε δεν γράφω για παίκτη αν δεν τον έχω δει σε ολόκληρα ματς. Εδώ είμαστε να τον αναλύσουμε όταν έχουμε εικόνα. Έχει πάνω από 150 ματς σε Πορτογαλία με πάνω από 50 γκολ. Δεν είναι λίγα και τα δύο νούμερα. Πάντως, η περίπτωση του φαίνεται ξεκάθαρη, όσον αφορά το στυλ του και με μια απλή ανάγνωση σε στατιστικά, χαρακτηριστικά και scout reports βγάζεις 2 βασικά συμπεράσματα:

1) Παίκτης που παίζει σέντερ φορ. Τέλος. Ούτε αριστερά ούτε δεξιά ούτε κρυφός. Οριακά ''support'', δεν δείχνει ευxέρια στις πάσες

2) Ψηλός και δυνατός αθλητής ενώ το 90% των γκολ που έχει πετύχει προέρχονται από μια επαφή με την μπάλα.

Ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του στο FM 2022

272185954_668782724278184_3840979081171270392_n1.jpg#asset:366650


To δάνειο του ΟΦΗ

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 οπότε την περίπτωση της αγοράς του από τον ΟΦΗ νομίζω καλό είναι να μην σκεφτόμαστε. Ένας ποδοσφαιριστής με χρηματιστηριακή αξία πάνω από 2 εκ. ευρώ που πριν τον τραυματισμό του δεν θα ερχόταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, δεν έχει μπει οψιόν αγοράς, αλλά το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός, οι δύο πλευρές (ΟΦΗ και Σπόρτινγκ) μπορεί να συζητήσουν ξανά το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, το καλοκαίρι του 2021, η Σάντα Κλάρα κάνει συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πληρώνει περίπου το 40% του ετήσιου συμβολαίου για έναν χρόνο δανεισμό. Το deal των 210.000 ευρώ, συμβόλαιο πολύ πάνω από τον Μ.Ο τον συμβολαίων της, τερματίστηκε λίγους μήνες μετά, με την Σάντα Κλάρα να εξοικονομεί πάνω από 100.000 ευρώ όπως γράφουν οι Πορτογάλοι.

Έπειτα από 8 συμμετοχές ο παίκτης αποχαιρέτησε τους ''κόκκινους'' και η Σπόρτινγκ έψαχνε έναν νέο δανεισμό για τον Φελίπε. Με πληροφορίες από την χώρα της Ιβηρικής, η ομάδα της Λισαβόνας ζητούσε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο το ποσό των 15 χιλ. ευρώ τον μήνα για τον δανεισμό του παίκτη, βραζιλιάνικες ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον όμως το ποσό ήταν μεγάλο γι' αυτές και το deal που έκλεισε ο ΟΦΗ είναι πέριξ αυτού του ποσού, με τις... ευλογίες του Καραβέλα. Ίσως, μπει και bonus 6αδας, θα το δούμε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτό πήρε τον Λουίς Φελίπε

O βοηθός του Νιόπλια πρότεινε τον Φελίπε στον ΟΦΗ

Οριστική συμφωνία με Λουίς Φελίπε - Έρχεται Ηράκλειο!

Στο Ηράκλειο ο Λουίζ Φελίπε (PHOTOS)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.