Φελίπε-Λάμπρου: Δύο και... να καίνε

ΟΦΗ

Φελίπε και Λάμπρου είναι δύο υποθέσεις που «καίνε» για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα της παλέψει έως τέλους.

Δύο από τις υποθέσεις που όλα δείχνουν πως θα τραβήξουν σε διάρκεια και θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όπως έχουμε γράψει, στο πώς θα εξελιχθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ είναι αυτές του Λάζαρου Λάμπρου και Λουίς Φελίπε.

Αμφότερους ο ΟΦΗ θέλει να τους κρατήσει στο ρόστερ, αλλά οι δυσκολίες είναι δεδομένες και μένει να δούμε πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για την Κρητική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Λάμπρου ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το δεδομένο, ας πάμε τώρα στις δυσκολίες. Στον Δικέφαλο του Βορρά ουσιαστικά τώρα αρχίζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού η χρονιά ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου. Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στη Ρουμανία για διακοπές, αλλά είναι σε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για τα τρέχοντα ζητήματα του Δικεφάλου και τις κρίσιμες υποθέσεις. Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα φάση ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει άλλα θέματα που «καίνε» όπως τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται πολλές μεταγραφές και ταυτόχρονα να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις.

Για τον Λάμπρου πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί η επιθυμία του Λουτσέσκου και εφόσον δεν είναι στα πλάνα του τότε στον ΟΦΗ θα κορυφώσουν τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Οπως είναι γνωστό η ρήτρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη και απαγορευτική για τον Όμιλο, σχεδόν 500.000 ευρώ, οπότε θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμα και να παραμείνει στο ρόστερ ο Λάμπρου.

Αναφορικά με την περίπτωση Φελίπε, δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι. Ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει, θα κάνει ό,τι μπορεί για να το καταφέρει (όπως είπε και ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας), αλλά δεν είναι στο χέρι του. Όλα θα εξαρτηθούν από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και τις προτάσεις που θα καταλήξουν στα χέρια της για τον Βραζιλιάνο φορ.

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει τη δική του υπέρβαση για να διατηρήσει τον Φελίπε στο ρόστερ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν κρύβει πως πέρασε καλά στον Όμιλο και αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά όλα δείχνουν ότι ο δρόμος είναι μακρύς και το σίριαλ θα έχει αρκετά επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «καυτός» Ιούνιος του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.