Ο Φιγκεϊρέντο στο Capitano.gr για Ντίκο: «Θα πετύχει στον ΟΦΗ»

ΟΦΗ

O Ζοάο Φιγκεϊρέντο μιλάει για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν φορ του ΟΦΗ, Νουχά Ντίκο.

Ήρθε στα... κρυφά, κάπου τον Αύγουστο του 2019, σαν ένας άγνωστος Βραζιλιάνος φορ που έπαιζε στη Λιθουανία και δεν άργησε να γίνει ο αγαπημένος επιθετικός των φιλάθλων. Ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο μεγάλη ποδοσφαιρική ''ανακάλυψη'' και την πιο γενναία πώληση, στα χρόνια του Μπούση.

Παρά το γεγονός ότι έμεινε μόλις έναν χρόνο στο Ηράκλειο, πρόλαβε να γίνει σημείο αναφοράς, έπαιξε σε 36 αγώνες - σκόραρε 12 γκολ και έπειτα τον περίμενε η Αλ Γουάσλ. Ένας ποδοσφαιριστής που αρχικά δεν ''γέμιζε το μάτι'', ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην... σκιά του Δημήτρη Μάνου όμως γρήγορα κέρδισε φανέλα βασικού, γινόταν ολοένα και καλύτερος και συνέβαλε τα μέγιστα στην Ευρωπαϊκή έξοδο του ΟΦΗ.

o-1fo39ihke1ti81eqn111kekgt7vu.jpg#asset:400676

O Nτίκο (αριστερά) μαζί με τον Φιγκεϊρέντο σε στιγμιότυπα από την προπόνηση της Γκαζιάντεσπορ

Να που η μεταγραφή του Ντίκο στον Όμιλο, έδωσε την αφορμή για μια σύντομη κουβέντα, εν μέσω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, με τον νυν επιθετικό της Γκαζιάντεσπορ. Περίπου 1.5 χρόνο από την τελευταία φορά, ξέκλεψε λίγο χρόνο και τα είπαμε ξανά με τον Βραζιλιάνο που μνημονεύεται ακόμα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Είναι από αυτές τις ωραίες ιστορίες που συχνά συνδέουν ομάδες και παίκτες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δύο ποδοσφαιριστές συνδέονται με τον ΟΦΗ και την Γκαζιάντεσπορ.

Θυμίζω ότι ο 30χρονος επιθετικός από το Μάλι ήταν συμπαίκτης με τον Ζοάο μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, έπαιζαν μαζί, συνήθως ο ένας ήταν η αλλαγή του άλλου. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς του Ντίκο απέναντι στην Μπούρσασπορ για το Κύπελλο στις 30 Δεκέμβρη, μπήκε αλλαγή στη θέση του ''Φίγκε'' στις καθυστερήσεις του ματς. Επιβεβαίωσε τις συστάσεις που τον συνοδεύουν καθώς και το scout report του Capitano.gr.

«Είμαι σίγουρος πως ο Ντίκο θα πετύχει στον ΟΦΗ»

''Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, παίζει σαν σέντερ φορ αλλά και σαν εξτρέμ'', τόνισε στην αρχική του αναφορά ο Φιγκεϊρέντο για τον πρώην συμπαίκτη ενώ επισήμανε πως ''δουλεύει πολύ, είναι ένας ομαδικός ποδοσφαιριστής, παίζει για το σύνολο. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως ο Ντίκο είναι ένα καλός χαρακτήρας''.

Όσον αφορά για το τι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ο Νουχά στη Superleague, o Bραζιλιάνος δήλωσε: ''Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει με τον ΟΦΗ στην Superleague'' Δεν παρέλειψε, τέλος, να στείλει και ένα μήνυμα στους φίλους του ΟΦΗ: ''Μου λείπει ο σύλλογος και οι οπαδοί του του ΟΦΗ, είναι διαφορετικοί''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout Report: Ο Ντικό δεν είναι Φελίπε

Η στροφή του ΟΦΗ στην Γαλλική αγορά δεν είναι τυχαία

Έρχεται ο σέντερ φορ: Παίρνει Ντικό ο ΟΦΗ!

Το έβαλε από τα 60 μέτρα: To τελευταίο γκολ του Ντικό πριν τον ΟΦΗ!

Η «καρτέλα» του Ντικό: Το βιογραφικό του νέου σέντερ φορ του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.