Ο Ιατρούδης, η αλλαγή μάνατζερ και τα νέα δεδομένα

SMS
09:48 | 05/08/2019

Τι γίνεται με το θέμα της πώλησης του Γιάννη Ιατρούδη και ο ρόλος του Κώστα Κωνσταντινίδη που πλέον αναλαμβάνει ρόλο στην Εθνική ομάδα

Ο Γιάννης Ιατρούδης είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν και αναμένεται να απασχολήσουν - μεταγραφικά - το τρέχον καλοκαίρι τους ανθρώπους του Εργοτέλη. Μαζί με τον Τζο Έφορντ, ο 20χρονος επιθετικός είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει την περασμένη σεζόν και βρίσκονται στο ''κάδρο'' των πωλήσεων των ανθρώπων της κρητικής ομάδας.

ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Άλλωστε, δεν είναι κοινό μυστικό ότι πέρα από την εξέλιξη στο θέμα με τα τηλεοπτικά, οι ''κιτρινόμαυροι'' περιμένουν και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των δύο ποδοσφαιριστών ώστε να δουν πως θα κινηθούν όσον αφορά τις προσθήκες. ''Για τους συγκεκριμένους παίκτες όσο κοντά είμαστε κάποιες φορές άλλο τόσο είμαστε μακριά. Μπορεί να έχουμε συμφωνήσει αλλά κάτι να στραβώνει στο τέλος και να χαλάει η συμφωνία.'' είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο όπως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ''Ένωσης'', Μιγκέλ Καρντόσο έχει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες. 

Ο επιθετικός του Εργοτέλη δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ηρόδοτο λόγω ενός μικρού προβλήματος στο δικέφαλο,προπονείται κανονικά με τους ''κιτρινόμαυρους'', περιμένοντας και αυτός τις εξελίξεις για το μέλλον του. Ουσιαστικά, ο Γιάννης Ιατρούδης βρίσκεται στο... περίμενε με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Πάντως, παρ ότι οι εξελίξεις έδειχναν να έχουν δρομολογηθεί, το τελευταίο διάστημα υπάρχει στασιμότητα και αυτό οφείλεται (και) στην αλλαγή ''μανατζερικής στέγης'' του 20χρονου επιθετικού. Ο Ιατρούδης είχε μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τον Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος όμως πλέον αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας, ως τεχνικός Διευθυντής της Εθνικής ομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα. Μάλιστα, έως τώρα είχε και άριστη συνεργασία με του ανθρώπους του Εργοτέλη.

Έτσι, ο Κωνσταντινίδης - όπως είναι λογικό - δεν μπορεί να διατηρεί και τις δύο του ιδιότητες, μάλιστα ο ίδιος έχει ενημερώσει όλους τους παίκτες που εκπροσωπούσε ότι πλέον δεν θα λειτουργεί ως μάνατζερ του. Όπως είναι λογικό, οι εξελίξεις αυτές έχουν επηρεάσει και τις όποιες διαδικασίες στην υπόθεση του ταλαντούχου επιθετικού, περιμένοντας και αυτός τις εξελίξεις για το μέλλον του. 

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος επιθετικός έκανε πέρυσι μία γεμάτη σεζόν με τον Εργοτέλη, αφού τελείωσε τη χρονιά με 34 ματς, οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με «σούπερ» Αζίζι ο Εργοτέλης

Eργοτέλης: Το ρόστερ, οι περιορισμοί και τα τηλεοπτικά

Τι δήλωσε ο Τουτζάρης για τους Ιατρούδη - Έφορντ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.