Football Μanager: Αυτός είναι ο Όσκαρ Γουάλι

Special

Τι δείχνουν τα στατιστικά του δημοφιλούς παιχνιδιού για τον νέο τερματοφύλακα του ΟΦΗ

Το Football Manager είναι μια πασίγνωστη αθλητική πλατφόρμα όπου ο καθένας - ως γνωστόν - μπορεί να γίνει προπονητής. Επίσης, γνωστό είναι ότι αρκετοί προπονητές - παράγοντες - παίκτες ''συμβουλεύοντα'' και παίρνουν πληροφορίες από το FM, παιχνίδι το οποίο αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα, όσον αφορά τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών όλου του κόσμου.

Με αυτό το δεδομένο, πάμε να δούμε τι εστί Όσκαρ Γουάλι. Με αξία 325 χιλ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2021 στην Άαρχους, ο ΟΦΗ πλήρωσε για να αποκτήσει τον 25χρονο τερματοφύλακα.

Μεξικανός στην καταγωγή, Άγγλος πατέρας (εξού και το Whalley) , γεννημένος στην όμορφη περιοχή της Αραγονίας στην Ισπανία, άλλωστε εκεί μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, στην μεγάλη ομάδα της περιοχής, τη Σαραγόσα.

Σύμφωνα πάντα με την πιο πρόσφατη έκδοση του FM 2019 (κλίμακα 1-20), ο Γουόλι είναι αρκετά αθλητικός (άλμα 16), είναι πολύ καλός στις εξόδους (16), έχει καλά ρεφλέξ (14) ενώ παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποφασιστικός (15) και ευκίνητος (15). Μάλιστα, όπως αποτυπώνουν τα στατιστικά, ο Γουάλι είναι αρκετά καλός και στις τοποθετήσεις. Στα πλεονεκτήματα του, το μπόι του (1.91).

Μέτριος στην εναέρια κυκλοφορία (13), και με την μπάλα στα πόδια (kicking 12, passing 11), όσο και στην σταθερότητα (11) την συγκέντρωση (12). Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με το στατιστικό που δείχνει πόσο μακριά μπορεί να κλωτσήσει την μπάλα (12) όπως και να την προωθήσει με τα χέρια (12).

Πάμε και στα όχι και τόσο θετικά στοιχεία του, όπως παρουσιάζονται FM. Κακός στο ένας εναντίον ενός (07), γενικά αργός τερματοφύλακας ενώ η δύναμη του (8) σίγουρα δεν αποτελεί προσόν. Ο έλεγχος της μεγάλης περιοχής είναι - επίσης ένα από τα μειονεκτήματα του (08), το πόσο σωστά τοποθετείται στις στημένες φάσεις.

Μένει να αποδειχθεί αν τα παραπάνω αντιστοιχούν σε μεγάλο βαθμό στον ποδοσφαιριστή που θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ τη νέα σεζόν.

2019-08-13-1.jpg#asset:117997


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωσε Γουάλι ο ΟΦΗ

Ήρθε και υπογράφει ο Γουάλι

Πότε θα γίνει το φιλικό Εργοτέλης-ΟΦΗ

Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που θέλει ο ΟΦΗ

πηγή φωτογραφίας: gettyimages

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.