Φορ… για όλες τις δουλειές

15:55 | 20/07/2021

Ο ΟΦΗ θέλει επιθετικό με… στυλ Φιγκεϊρέντο.

O Βραζιλιάνος έκανε τον Όμιλο selling club, ωστόσο ένα χρόνο τώρα ο ηρακλειώτικος σύλλογος προσπαθεί μάταια να βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.

Ο νεαρός φορ ήρθε… άγνωστος μεταξύ αγνώστων και από πολύ νωρίς κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να εξελιχθεί σε «λαχείο».

Μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Βασλ, ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά, καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ.

Οι Καστάνιος και Γιάννου δεν μπόρεσαν να προσφέρουν ουσιαστικά και ο ΟΦΗ δεν απειλούσε από τη συγκεκριμένη θέση. Πιο επικίνδυνος, άλλωστε, όλων βάσει αριθμών ήταν ο Σαρδινέρο, ο οποίος δεν είναι επιθετικός.

Από τη στιγμή, έτσι, που και ο νεοαποκτηθείς Φαν Ντάινεν δεν είναι κλασικό… 9άρι, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια ψάχνει για ποδοσφαιριστή, που θα διαθέτει όλο το «πακέτο».

Να είναι διαφορετικό στυλ απ’ αυτό του Καστάνιος, ο οποίος κράτησε τη θέση του στο ρόστερ, σε αντίθεση με τον Γιάννου, που έχει τεθεί εκτός ομάδας και δεν ακολούθησε καν την αποστολή στην Ολλανδία.

Να είναι ξεκάθαρα πιο κινητικός, να έχει φυσικά ικανότητα στο σκοράρισμα και να προσφέρει και στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας.

Η παρουσία του, δηλαδή, θα πρέπει να είναι κομβική στην πίεση από ψηλά, όπως, επίσης, και στην ανάκτηση της κατοχής της μπάλας. Στο συγκεκριμένο τομέα ο Φιγκεϊρέντο ήταν… μετρ και η απουσία του έχει αφήσει μεγάλο κενό.

Οι επικεφαλής «χτενίζουν» την αγορά, προφανώς και έχουν… κυκλώσει ορισμένα ονόματα στις λίστες τους, αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πότε θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Θα γίνουν, εξάλλου, κι άλλες προσθήκες, οπότε οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να κάνουν τις ιδανικότερες επιλογές.

Τα πρώτα δείγμα γραφής ενόψει της νέας περιόδου είναι ενθαρρυντικά και το ζητούμενο είναι ο Όμιλος να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.