Εβδομάδα ανακοινώσεων στον ΟΦΗ

07:52 | 29/07/2019

Κρίσιμες θεωρούνται αυτές οι μέρες για τα μεταγραφικά του Ομίλου.

Στη… δύση του Ιουλίου και κατά την… ανατολή του μήνα Αυγούστου, αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποιες από τις υποθέσεις του ΟΦΗ.

Μπορεί οι φίλοι του ηρακλειώτικου συλλόγου να περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις, ωστόσο η διοίκηση κάνει τις ενέργειες της με απόλυτη ηρεμία.

Υπάρχει, πάντως, η αίσθηση πως σύντομα θα έρθουν ανακοινώσεις παικτών και το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Σίμου θ’ αριθμεί άμεσα περισσότερα μέλη.

Η εβδομάδα, έτσι, που ξεκινάει είναι αρκετά σημαντική, αφού οι πιθανότητες για να επισημοποιηθεί η συνεργασία των «ασπρόμαυρων» με υποψήφιους στόχους είναι πάρα πολλές.

Ονόματα, βεβαίως, δεν είναι γνωστά, ωστόσο η ανάγκη για στόπερ και τερματοφύλακα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τα υπόλοιπα κενά, οπότε ενδεχομένως τα νέα «χτυπήματα» ν’ αφορούν αυτές τις θέσεις.

Υπάρχουν, πάντως, και οι… γνωστές περιπτώσεις Γιακουμάκη και Αποστολόπουλου και ενδεχομένως να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Με τον ηρακλειώτη φορ το πράγμα ίσως… τραβήξει, καθώς προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, στην οποία ανήκει.

Το δικό της ενδιαφέρον φυσικά έχει και η υπόθεση του Σερραίου αριστερού μπακ. Θα φανεί αν η έλευση του Δεληγιαννίδη «επηρεάσει» αυτό το… μέτωπο, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, αφού ο 16χρονος παίκτης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Όμιλος τον αποκτήσει, θα πρόκειται για σημαντική επιτυχία, επειδή ο Αποστολόπουλος είναι περιζήτητος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Έρχεται, αλλά ίσως φύγει ξανά ο ΟΦΗ

Δεληγιαννίδης: «Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο»

«Η κυβέρνηση δεν θέλει καμία ομάδα στην ΕΡΤ!»

Δουλειά σε Ολλανδία και... Ηράκλειο

«Άλλος» ΟΦΗ όταν αποκτήσει διάρκεια

Ο Σεμέντο είναι... λίρα εκατό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.