Φουλάρει για τον… Σεμέντο της άμυνας

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ βλέπουν το πρόβλημα στα μετόπισθεν και προχωράνε με την περίπτωση ξένου στόπερ «τύπου Σεμέντο» - Πιθανός ο νέος κύκλος επαφών με Σαρρή

Η ήττα στο φιλικό από τον Άγιαξ ουσιαστικά εμφάνισε το κενό του Ομίλου στο κέντρο της άμυνας. Δεν ήταν μόνο το «βαρύ» σκορ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προήλθαν τα γκολ, που μεγαλώνει την ανάγκη για ενίσχυση.

Μετά το ματς με τον «Αίαντα» ακολούθησαν φυσικά συζητήσεις του τεχνικού επιτελείου και στο προσκήνιο, βεβαίως, βρέθηκε το θέμα της απόκτησης στόπερ.

Αυτό μπορεί να μην αποτελεί είδηση, όμως είναι ξεκάθαρο πως από σήμερα κιόλας στον ηρακλειώτικο σύλλογο θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κλείσουν το συγκεκριμένο κομμάτι.

Οι «ασπρόμαυροι», μάλιστα, δεν πρόκειται να πάρουν μόνο ένα, αλλά συνολικά δύο παίκτες γι’ αυτή τη θέση.

Για το συγκρότημα, βέβαια, του Γιώργου Σίμου προέχει η περίπτωση εκείνου που θα προορίζεται ως βασικός.

Καθρέπτης όλων είναι σίγουρα το γήπεδο, ωστόσο στον ΟΦΗ επιθυμούν η μία από τις δύο επιλογές τους να μπορεί να κάνει τη διαφορά και ν’ ανεβάσει ολόκληρη την αμυντική γραμμή.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι υπάρχει μία περίπτωση που έχει προχωρήσει. Αυτή αφορά σε ποδοσφαιριστή «τύπου Σεμέντο».

Αγωνίζεται σε σύλλογο του εξωτερικού, δεν είναι ελεύθερος, δεν είναι Έλληνας, έχει πολύ καλό βιογραφικό, νεαρός σε ηλικία και έχει υψηλό κίνητρο για να παίξει.

Το scouting που έχει γίνει, «δείχνει» έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει τις δυνατότητες να προσφέρει το… κάτι παραπάνω στον ΟΦΗ.

Οι ιθύνοντες του Ομίλου, έτσι, είναι δεδομένο ότι αυτό το διάστημα θα «δουλέψουν» πολύ αυτή την υπόθεση, προκειμένου να ολοκληρωθεί και ο παίκτης να προλάβει να κάνει και κάποιες προπονήσεις με την ομάδα  του Ηρακλείου στο Burgh – Haamstede.

Όσον αφορά στο δεύτερο στόπερ, οι προτάσεις… πέφτουν βροχή. Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, εξετάζουν όλες τις παραμέτρους με προσοχή, αφού θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μια απ’ αυτές ήταν και ο Γιώργος Σαρρής. Οι δύο πλευρές είχαν μια διερευνητική επαφή πριν από αρκετές εβδομάδες, οι επαφές δε συνεχίστηκαν, ωστόσο δεν αποκλείεται να ο ηρακλειώτης αμυντικός να απασχολήσει ξανά… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θέμα είναι η άμυνα ή ο αμυντικός;

Αγιαξ-ΟΦΗ 6-2

Τα κλικ του φιλικού

Οι δηλώσεις του Σίμου

Δείτε τα highlights

Δείτε το live του αγώνα

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ

Δείτε τα γκολ του Άγιαξ

Τρομερή η παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Άγιαξ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.