Αρκεί η στήριξη του Μπούση για να μείνει;

SMS
08:30 | 13/01/2019

Ο Μπούσης στήριξε ανοιχτά τον Παπαδόπουλο, αλλά μένει να δούμε τις προθέσεις του Ελληνα προπονητή.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, αφού ουσιαστικά κρίνεται το μέλλον του στον πάγκο του ΟΦΗ. Βέβαια, για να κριθεί το μέλλον του πρέπει πρώτα να δούμε αν τίθεται θέμα Παπαδόπουλου. Πρακτικά δεν τίθεται, αφού η παρέμβαση του Μιχάλη Μπούση τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ήταν ξεκάθαρη όσον αφορά στη στήριξη σε προπονητή και παίκτες. Φτάνει, όμως, αυτό για να κρατήσει τον Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ;

Ο Ελληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου δεν έδειξε διάθεση να παραιτηθεί, αλλά στον διάλογο που είχε με οπαδούς το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Γεντί Κουλέ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης μόνο αν κριθεί πως αυτός είναι το μεγάλο (και το μοναδικό) πρόβλημα του εφετινού ΟΦΗ.

Το μήνυμα του Μπούση ήταν και... εντολή σχετικά με τον «Παπ». Στήριξη και καμία σκέψη για τέλος της συνεργασίας. Σαν στάση είναι λογική, αφού η νέα διοίκηση της ομάδας δεν δείχνει εικόνα... πανικού στις αποφάσεις της. Μάλιστα, φρόντισε να βάλει γρήγορα τέλος στα σενάρια και να μην αιωρείται το οτιδήποτε.

Ο Παπαδόπουλος, όμως; Ποια η στάση του και η διάθεσή του; Ο Μπούσης είναι στο πλευρό του, υψώνει ασπίδα προστασίας, αλλά ποιος μπορεί να θεωρήσει απίθανο το ενδεχόμενο να έχει ραγίσει το γυαλί του Ελληνα τεχνικού μετά τις σφοδρές αποδοκιμασίες; 

Θα έχει τη δύναμη να συνεχίσει υπό το βάρος της πίεσης; Ολα αυτά θα τεθούν όλα στο τραπέζι των συζητήσεων και η τελική κατάληξη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μπούσης στηρίζει ανοιχτά τον Παπαδόπουλο

Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσω με αυτούς που με κρίνουν»

Οι σκέψεις του Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα

Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Παπαδόπουλο από τον κόσμο

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ-Πανιώνιος

Ο Παπαδόπουλος είπε στον κόσμο αυτό που σκέφτεται για την παραίτηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.