«Φτιαγμένος» ενόψει Ατρόμητου

SMS
19:15 | 19/12/2018

Ο ΟΦΗ πέτυχε όλα όσα ήθελε κόντρα στην Κέρκυρα και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι του Σαββάτου (22/12) κόντρα στον Ατρόμητο.

Η αποστολή εξετελέσθη για τον Όμιλο. Η ομάδα του Παπαδόπουλου πέτυχε στο νησί των Φαιάκων όλους τους… μικρούς και μεγάλους στόχους που είχε. «Καθάρισε» την πρόκριση, κατέκτησε την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο και πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Ο 47χρονος τεχνικός, παράλληλα, μπόρεσε να δώσει… ανάσες σε κάποιες από τις βασικές μονάδες του συγκροτήματος τους ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στους Περιστεριώτες. Χρόνο συμμετοχής, παράλληλα, πήραν και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και τα δύο παιδιά από την Κ19, ο Νοικοκυράκης και ο Καλαϊτζάκης.

Τα πάντα κύλησαν έτσι όπως είχαν σχεδιαστεί από τον έμπειρο προπονητή και ο ηραλειώτικος σύλλογος πάει με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις στο τελευταίο ματς για το 2018 και πάνω απ’ όλα με το ηθικό στα… ύψη. Ο ΟΦΗ έχει δύσκολο έργο κόντρα στο σύνολο του Κάναντι, ωστόσο θα παραταχτεί με πολύ καλή ψυχολογία στο «Γεντί Κουλέ» και θα ψάξει τη νίκη, που θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της γενικής κατάταξης.

Με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, εξάλλου, οι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν στην κρισιμότερη ίσως… στροφή του πρωταθλήματος, αφού έχουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο «σπίτι» τους. Είναι δεδομένο, έτσι, πως θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα αυτή την τριπλέτα.

Διαβάστε ακόμη:

ΟΦΗ-Κέρκυρα 0-3

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Κοιλιάρα

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Κοιλιάρας: «Μας ενδιαφέρει το κύπελλο»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.